ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.10.09

MEGA ισορροπία!!!






Επιτέλους στο MEGA τσάνελ καταλάβανε ότι θα πρέπει
νακούγεται και η άλλη φωνή!! Και ιδιαίτερα αν πρόκειται περί της πλειοψηφούσας!! Ο κ. Παπακωνσταντίνου ακούστηκε σε ΟΛΑ! Σοβαρός ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ! Δεσμεύτηκε για ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΘΑ ΤΗΡΗΘΟΥΝ!
Ενώ σε ερώτηση για τα οικονομικά! Σε δέκα μέρες θάχετε ολοι την δυνατότητα να δείτε το προσχέδιο του προυπολογισμού μας για το 2010 !!
Πάντως εγώ είπε δεν θα ξανασχοληθώ με ΕΛΛΕΙΜΑΤΑ , είμαι αποφασισμένος για σύσταση ΑΔΕΣΜΕΥΤΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ η οποία θα ασχολείται με αυτά τα ΝΟΥΜΕΡΑ! Επίσης αναγνώρισε και για την Ν.Δ καλές σκέψεις που δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει! Είπαμε είναι τζεντλεμαν!
Θα κριθεί και αυτός και η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ από τα αποτελεσματά του!
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ < ΔΙΚΗ ΠΡΟΘΕΣΕΩΝ> ΌΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΚΕ!!
απόdiaporon
==============================================================
ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ:Εμείς με ανυπομονησία αλλά και με βαθιά την ελπίδα θα αναμένουμε τον προϋπολογισμό Ως φαίνεται οι προθέσεις της κυβέρνησης και του οικονομικού επιτελείου της είναι καλές αλλά δεν αρκούν μόνον οι προθέσεις . Πρέπει να υπάρχει και "σχέδιο και στρατηγική αλλά πάνω απ όλα η πολιτική βούληση για την πραγματική αναδιανομή του πλούτου"...... και αυτό σημαίνει ...ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ διαρκείας και όχι "αναίμακτη"

Δεν υπάρχουν σχόλια: