ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.10.09

ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ κ.ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ



Όλοι είδαμε τα επεισόδια που εξελίχτηκαν στα Εξάρχεια και όλοι λίγο ή πολύ γνωρίζουμε το τι κλίμα επικρατεί και ποιός κάνει "κουμάντο" σε αυτή την περιοχή της Αθήνας.
Εάν στην θέση του κ.Παπαχρήστου που προσπάθησε να αφαιρέσει το κράνος απο το κεφάλι ενός εκ των ανδρών της ομάδας Δ ήταν κάποιος πολίτης που δεν ήταν στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και δεν είχε την υποστήριξη των "προοδευτικών" θα ζητούσατε συγνώμη για την προσαγωγή αυτού του πολίτη;
Φυσικά η ερώτηση είναι ρητορική καθώς κανείς πολίτης δεν θα τολμούσε κάτι τέτοιο εκτός των γνωστών "συριζαίων" και των συν αυτών αναρχοτραμπούκων.Και βέβαια δεν είναι θέμα "μαγκιάς" αλλά ιδεολογικής απαξίωσης του κράτους και της δημοκρατίας που οι δήθεν "προοδευτικοί" θέλουν να υπηρετούν όπως και όποτε θέλουν αγνοώντας τους νόμους.
Μακάρι να μην επαληθευθώ αλλά την ανοχή που επιδεικνύεται θα την βρείτε μπροστά σας.Ο Δεκέμβρης δεν αργεί και από ότι φαίνεται η ....προπόνηση έχει είδη ξεκινήσει.
protesilaos

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καλο βραδυ
Φυσικα εχεις δικιο,αλλος αν ηταν ...,αλλα κι εκεινος γιατι επρεπε να τον ..γνωριζουν????Ποιος εγγυαται τελικα, οτι μετα 40 χρονια συνεχιζει να ειναι ο ιδιος κι αν ειναι ο ιδιος ,λοιπον?? σχεδον η Ελλαδα ολη ητν τη νυχτα στο Πολυτεχνειο, πρεπει να προσκυναμε οσους αντισταθηκα????
Λαθος του Χρυσοχοιδη, τα εχουμε πει, προσαγωγη εγινε δεν τον εβλαψαν ,ελεος ολοι εχουμε υποχρεωση να ειμαστε νομοταγεις [υπαρχει ο ελεγχος στοιχειων] και φυσικα οι αστυνομικοι να ειναι ευπρεπεις οπως ηταν
Να το ξανασκευτητε κυριε Χρυσοχοιδη ,οσο για το ΣΥΡΙΖΑ ενταξει..οτι εχει κανεις στο χωραφι του, πουλα ,λεγαν οι παπουδες μας.