ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

20.10.09

Xρυσοχοίδη τι μούφες είναι πάλι αυτά περι αυτοκτονιών στο Internet

Νατοι πάλι με τις ηλεκτρονικές μυθοπλασίες ... Πλάκα μας κάνετε υπουργέ και σεις...Το ηλεκτρονικό έγκλημα υπουργέ δεν είναι το αλατοπίπερο της κοινωνικής και ροζ ειδησεογραφίας.
Βγαίνει σήμερα οτι απετράπησαν 14 αυτοκτονίες μέσω internet και συγκεκριμένα απο chat rooms ! Παραμύθια της χαλιμάς !
Είπαμε είμαστε ηλεκτρονικά αναλφάβητος λαός αλλά όχι και έτσι ! Που τα πουλάτε αυτά τα Παραμύθια ! Στα chat rooms ( ας τα πούμε έτσι αφού έχουν μετεξελιχθεί και αυτά ) σερφαρουν καθημερινά μερικές εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες και κυρίως νεαρές η εφηβικές ηλικίες. Σαν μέσο επικοινωνίας κυρίως μεταξύ αγνώστων στα chat τα όσα γράφονται και λέγονται εκεί θεωρούνται αναξιόπιστα και και πολλές φορές παραπλανητικά. Η ανωνυμία της επαφής κάνει τους χρήστες να παραποιούν ή και να φτιάχνουν μυθοπλασίες ...Ρωτήστε και κανένα ψυχολόγο και οχι τους μαιντανοψυχολόγους της ΤV ή των παραεκκλησιαστικών οργανώσεων.
Βέβαια πέρα απο το παραμύθι υπάρχουν και οι παρεκκλίνουσες συμπεριφορές όπως ενήλικες που προσποιούνται τους ανηλίκους και παρενοχλούν ή εμπλέκονται σε σεξουαλικές συζητήσεις με ανηλίκους.

Μέσα σε όλο αυτό το σκηνικό λογικό είναι κάποιοι να εκφράζουν και άλλες ανησυχίες τους πραγματικές η φανταστικές περί αυτοκτονιών κλπ
Αλλά σπάνια πραγματώνονται αφού κυρίως ( παλι οι ψυχολόγοι τα λένε ) όσοι έχουν τέτοιες τάσεις δεν τις αποκαλύπτουν σε πραγματικό είτε εικονικό κύκλο ατόμων. Βέβαια στο internet λόγω πάντα της ανωνυμίας μπορεί κάποιοι κυρίως έφηβοι να το χρησιμοποιούν σαν στοιχείο εντυπωσιασμού είτε πραγματικής απειλής !
Βέβαια η πράξη δείχνει οτι αυτοί που εκδήλωσαν τέτοιες τάσεις και τις πραγματοποίησαν στο διαδίκτυο είναι ελάχιστοι παγκόσμια απο ότι συμβαίνει στην πραγματικότητα!
Όλα αυτά είναι σταγόνα στο ΩΚΕΑΝΟ και δεν έχουν καμία σχέση με το έργο των διωκτικών υπηρεσιών στο διαδίκτυο.
Γιαυτό σου λέμε Χρυσοχοίδη ...δεν λειτουργούν έτσι οι διωκτικές υπηρεσίες με την κατασκευή ηλεκτρονικού εγκλήματος και έχουμε αρκετές περιπτώσεις ...το 2004 και το 2005 που νόμιμοι παροχοι ή άτομα που δεν είχαν καμία σχέση με εγκληματικές δραστηριότητες , διασύρθηκαν , καταστράφηκαν επειδή κάποιοι τους χρησιμοποίησαν σαν άλλοθι να κάνουν λεζάντα ( Και δεν λέμε τώρα για τον Χ πορνόγερο που κατέβαζε παιδικό υλικό και τον φόρτωσαν με παραγωγή ) ! Βέβαια για τα ίδια πράγματα δεν τα έκαναν στα site του Λαμπράκη που ήταν ίδια με αυτά σε βάρος των οποίων κατασκεύασαν εγκληματικές δραστηρίοτητες γιατί δεν τους έπαιρνε! 'Η οι άλλες περιπτώσεις με το blogme ( που μας κράζει και το υπουργείο εξωτερικών της Αμερικής) , τον Καψαμπέλη κλπ
Γιαυτό αν θέλετε πραγματική δίωξη, αλλάξτε ρώτα ... Με παραμύθια και ροζέ ιστορίες ούτε η κοινωνική εικόνα της ΕΛ ΑΣ βελτιώνεται, ούτε υπηρεσία που να είναι διωκτική και όχι κοινωνικοπολιτική, θα έχετε!
παπατζηδες

Δεν υπάρχουν σχόλια: