ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.10.09

Οι "διευκολύνσεις" του κυρίου Διοικητή


Ο Γιώργος Παπανδρέου δεν χρωστάει σε κανέναν. Κάποιοι, όμως, χρωστάνε στον Τάκη Αράπογλου...
Και αν ο Πρωθυπουργός ενημερωθεί για τις διευκολύνσεις που έχει κάνει την τελευταία διετία ο διοικητής της Εθνικής σε ουκ ολίγους μεγαλόσχημους της εγχώριας επιχειρηματικής κοινότητας, συχνά με τέτοιο "τέντωμα" των τραπεζικών κριτηρίων αξιολόγησης που ένας μικρομεσαίος δεν έχει δει ούτε στον ύπνο του, ίσως σχηματίσει προσωπική αντίληψη ο Πρωθυπουργός για το ποιοι χρωστούν στον κύριο Τάκη και ποιοι κάνουν αγώνα με κάθε τρόπο για να μείνει στο θρόνο του, αξιοποιώντας την κακώς νοούμενη επιρροή τους σε στελέχη του ΠΑΣΟΚ.
Ας μελετήσουν στο Μαξίμου μεγάλα δάνεια και αναχρηματοδοτήσεις μεγάλων δανείων της τελευταίας διετίας και θα καταλάβουν ποιοι μεγαλόσχημοι πιέζουν με κάθε τρόπο για να δοθούν "διαβεβαιώσεις" παραμονής του κυρίου Τάκη στην Εθνική.
Να το πούμε αλλιώς: ο κύριος Τάκης έπαιξε έξυπνα το δικό του παιχνίδι για να γίνει ισόβιος διοικητής της Εθνικής: δεν προσεταιρίστηκε μόνο τους ξένους θεσμικούς επενδυτές που ελέγχουν τις μισές μετοχές της τράπεζας, αλλά δημιούργησε και ένα ισχυρό δίκτυο με τα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα της χώρας, ιδιαίτερα εν μέσω της κρίσης, με εξυπηρετήσεις και διευκολύνσεις που άφησαν πολλά "γραμμάτια" υποχρεώσεων από αυτούς τους ισχυρούς προς τον κύριο Τάκη, τα οποία εξαργυρώνει σήμερα και με τη μορφή της ισχυρής παρασκηνιακής πίεσης από αυτούς τους επιχειρηματικούς παράγοντες προς την κυβέρνηση για την παραμονή του στην τράπεζα.
Το ζήτημα είναι, ότι ο Γιώργος Παπανδρέου δεν χρωστάει σε κανέναν από αυτούς τους μεγαλόσχημους, χρωστά μόνο σε αυτούς που τον εμπιστεύθηκαν στις 4 Οκτωβρίου. Και όλοι όσοι τον εμπιστεύθηκαν στις 4 Οκτωβρίου περιμένουν να πράξει το σωστό: να απομακρύνει άμεσα τον Τάκη Αράπογλου από τη μεγαλύτερη ελληνική τράπεζα! Όχι με αντίληψη ρεβανσιστική, όχι για να τοποθετηθεί στην τράπεζα μια "πράσινη" εκδοχή του κυρίου Τάκη. Αλλά γιατί η τράπεζα που ελέγχει την τύχη της ελληνικής οικονομίας πρέπει να διοικείται από στελέχη με αντίληψη του εθνικού συμφέροντος και των πραγματικών οικονομικών και κοινωνικών αναγκών της χώρας. Όχι από ένα διοικητή που θα υπερασπίζεται μόνο τα συμφέροντα του ίδιου, της ομάδας του, των διεθνών κερδοσκοπικών κεφαλαίων και ελάχιστων "βαρόνων" της οικονομίας.
prasinigata

Δεν υπάρχουν σχόλια: