ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.10.09

ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΣΤΟ MEGA... ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ

Κάθετος ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη στις απόψεις του αλλά και για την απόφαση του όσον αφορά τα "καθάρισμα" της περιοχής Εξαρχείων και να παύσει η θεωρία του "άβατου".
Κατακεραύνωσε τους υπεύθυνους της ΕΛΑΣ όσον αφορά τα χθεσινά "επεισόδια" θεωρώντας ότι"η αστυνομία δεν έκανε την δουλειά της " είπε χαρακτηριστικά
Και πρόσθεσε"... Τι ήθελαν οι αστυνομικοί σε μια εκδήλωση που ήταν προγραμματισμένη?"
συμπληρώνοντας..." Για αυτήν την κυβέρνηση ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΡΑΜΠΟ ΚΑΙ ΟΙ ΣΕΡΙΦΗΔΕΣ..αλλά και ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΑΝΔΑΛΟΙ"

Ο κύριος Χρυσοχοίδης ανήγγειλε την σύσταση Υπηρεσίας που θα ελέγχει τέτοιες συμπεριφορές και ΙΔΡΥΕΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΦΟΡΗ ΠΥΘΑΡΧΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Έως το τέλος ΔΕΚΕΜΒΡΗ όπως είπε ο κύριος Χρυσοχοίδης θα έχει περατωθεί ο νέος σχεδιασμός
Για τις τυχών εκδηλώσεις στην μνήμη του ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ ο κύριος Χρυσοχοίδης είπε:
"τιμούμε την μνήμη του αλλά η επανάληψη των γεγονότων του Δεκέμβρη που ζήσαμε δεν θα επαναληφθούν και δεν θα ξανά επιτραπούν τέτοιες συμπεριφορές και βανδαλισμοί. "



"Ο "ΦΑΚΕΛΟΣ 17Ν" ανοίγει για να πιαστούν όλοι όσοι έχουν ξεφύγει από αυτήν την οργάνωση και οι οποίοι πρέπει να τιμωρηθούν"
και επισήμανε "ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΗΣ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ"


"Ζήτησα την παραίτηση Τσιατούρα ως πράξη πολιτική για το συμβάν στα ΕΞΑΡΧΕΙΑ και όχι για το πρόσωπο του τέως Αρχηγού..... τον τιμώ γιατί τον ξέρω και ξέρω το έργο του.... όμως ήταν η συνέχεια μιας πολιτικής που είχε αδρανοποιήσει την ΕΛΑΣ..."

Δεν υπάρχουν σχόλια: