ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.10.09

"ΕΘΝΙΚΟ(Σ)"...Η ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΑΦΑΙΡΕΘΗΚΕ..ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ.....ΑΛΛΑ ΣΥΝΤΗΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ "ΑΝΑΓΚΕΣ" ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ


Το κόμμα που του έδωσε την εξουσία στις τελευταίες εκλογές ο Ελληνικός λαός μεταξύ των φιλοδοξούμενων "ανατροπών" ,των οποίων και ευαγγελίζεται για την "νέα" διακυβέρνηση του κράτους ,θεώρησε σωστό να αφαιρέσει το "ΕΘΝΙΚΟ" από τους τίτλους των Υπουργείων που τον έφεραν .


Είναι ανεξήγητη η πρωτοβουλία του Γ. Παπανδρέου για την αφαίρεση της λέξης "ΕΘΝΙΚΟ" ως τίτλος από τις Υπηρεσίες του κράτους ,αλλά και της διατήρησης του ως τίτλο σε όργανο του κόμματος του, και συγκεκριμένα στο ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ το οποίο παρεμπιπτόντως συνεδριάζει σήμερα για την ανάδειξη του Γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου.

Παρατηρείται έντονα μια "αμφιταλάντευση" στην κατάργηση και συντήρηση του "όρου" ΕΘΝΙΚΟ(Σ) από τον Πρωθυπουργό της χώρας.

Η κατάργηση του όρου "ΕΘΝΙΚΟ"από τις "κεφαλίδες" των Υπηρεσιών του κράτους που εντέλλονται να εφαρμόζουν νομοθετήματα αλλά και το πιο σημαντικό να νομοθετούν προκειμένου κυβερνήσουν ένα ΚΡΑΤΟΣ, και εάν δεχθούμε την αλλοτινή δήλωση του νυν αντιπροέδρου της κυβέρνησης κυρίου Πάγκαλου "...για ποιό Έθνος μιλάτε ?...ξεχάστε τα αυτά!" ..η οποία μπορεί να ήταν και ρητορική αντίδραση....., τότε το "ΕΘΝΙΚΟ" ως όρος πρέπει να αντιμετωπίζεται από τον Πρωθυπουργό ως οξυμένο "πατριωτικό" αίσθημα ή παροδική συλλογική πάθηση (λόγο του παράγωγου της λέξης ΕΘΝΙΚ-ΟΣ-ΙΣΜΟΣ) που εκφράζεται μέσω μιας διεκδίκησης όταν ένα έθνος δεν έχει ακόμα αναγνωρισθεί ή όταν απειλείται η ανεξάρτητη ύπαρξη του και για αυτό το λόγο ίσως να αφαιρέθηκε.

Όμως στην περίπτωση της διατήρησης του "ΌΡΟΥ" όσον αφορά το κόμμα ΠΑΣΟΚ μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι το κόμμα έχει ανάγκη την λέξη ΕΘΝΙΚΟ προκειμένου καταστήσει τους οπαδούς αλλά και την συνοχή της βάσης του εκλογικού σώματος που πρόσκειται σε αυτό ιδεολογικά συμπαγείς.

ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ...ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ......
ΑΜΦΙΣΗΜΟΤΗΤΑ.....
ΣΤΟ "ΚΡΑΤΟΣ" ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ "ΕΥΡΩ.. ΥΠΕΡΑΤΛΑΝΤΙΚΑ".... ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ..... "ΕΘΝΙΚΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια: