ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

20.10.09

ΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ... ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ???

Με χαρά μάθαμε από τον κύριο Νομικό ότι οι καταγγελίες του όπως και οι σωρεία καταγγελιών του κυρίου Χουστουλάκη των οποίων γίναμε αποδέκτες και χωρίς φόβο και πάθος τις αναρτήσαμε ,έτυχαν του ενδιαφέροντος από Επιθεωρητή του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας (το όνομα του φυσικά είναι μη ανακοινώσιμο).
Όπως πολλές φορές έχουμε γράψει από αυτό το βήμα ...η ΑΛΗΘΕΙΑ......είναι πάντα το ζητούμενο και όσο και αν κάποιοι προσπαθούν να την θάψουν .... αυτή δυναμώνει και ανάστατε πόσο δε μάλιστα όταν υπάρχουν πολίτες που έχουν αφιερώσει την ζωή τους σε αυτήν και επιδιώκουν πάντα την αναγνώριση της.

Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Έγγραφο1 ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟΠΟ



ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΓΝΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΚΑΘ ΥΛΗΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ..... ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΜΩΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!!!!
ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΣΤΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ
ΥΕΝΑΝΠ,ΝΟΜΙΚΟΣ,ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ,ΣΑΛΙΒΕΡΟΣ,ΛΣ,

Δεν υπάρχουν σχόλια: