ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.10.09

Δεύτερο πηγάδι θανάτου με λείψανα 10 φαντάρων

Bookmark and Share

Πολύ κοντά στο πηγάδι με τους 15 εκτελεσθέντες στρατιώτες της Εθνικής Φρουράς στο Τζιάος βρέθηκε ένα ακόμη πηγάδι με δέκα περίπου σκελετούς στρατιωτών μας. Η τουρκοκυπριακή πηγή, απόλυτα σίγουρη για το εύρημα, ενημέρωσε ήδη τη Διερευνητική Επιτροπή αγνοουμένων της κυπριακής τραγωδίας. Το ελληνοκυπριακό μέλος της Επιτροπής Διερεύνησης Ηλίας Γεωργιάδης δηλώνει ότι πρέπει να γίνουν προσεκτικές κινήσεις ώστε να καταστεί δυνατή η λήψη των λειψάνων και η ταυτοποίησή τους.

Το μέλη της Διερευνητικής Επιτροπής και το κλιμάκιο των ξένων επιστημόνων που τα βοηθούν, βρέθηκαν πρόσφατα ενώπιον υστερικής αντίδρασης των εποίκων στην άνω περιοχή. Οι έποικοι, αφρίζοντας και ξιφουλκώντας, επετίθεντο φραστικά στους ερευνητές, ισχυριζόμενοι ότι οι Ελληνοκύπριοι σκότωσαν πρώτοι και έτσι προκάλεσαν την εκτέλεσή τους. Κάτοικοι του Τζιάους ισχυρίστηκαν ότι οι δυνάμεις της Εθνικής Φουράς χρησιμοποίησαν γυναίκες και παιδιά ως ανθρώπινη ασπίδα για να καταλάβουν φυλάκιο που αντιστεκόταν στην άκρη του χωριού. Επίσης ισχυρίζονται ότι οι Τουρκοκύπριοι στρατιώτες συνέλαβαν τον πολυβολητή και τον εκτέλεσαν μπροστά στα μάτια των κατοίκων του Τζιάους, πολτοποιώντας την κεφαλή του. Οι ισχυρισμοί αυτοί των Τούρκων κατατέθηκαν στη Διερευνητική Επιτροπή ως άλλοθι του αποτρόπαιου εγκλήματος των εκτελέσεων που ακολούθησαν. Όλα σχεδόν τα λείψανα που ανασύρθηκαν από το πρώτο πηγάδι του Τζιάους φέρουν τα ίχνη της εκτέλεσης. Πολλά από τα κρανία φέρουν τη χαριστική βολή στο πίσω μέρος της κεφαλής ή κατάμουτρα στα μάτια.

Η συνεχεια στην ΣΗΜΕΡΙΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: