ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

20.10.09

Αυθαίρετο στο Ολυμπο: Συνεχίζουν να χτίζουν σαν να μην τρέχει τίποτε!



Foto: Φίλοι του Περιβάλλοντος Πιερία 08

Ποιο είναι το "δόντι" αυτών που αγνοούν επιδεικτικά και προκλητικά το νόμο;

Την προηγούμενη εβδομάδα, στο άρθρο μας με τίτλο "Κάποιοι "κάνουν πλάτες" στους παρανομούντες!", θέσαμε μια σειρά από θέματα, όπως η ευθύνη όλων των υπηρεσιών που εμπλέκονται στη συνέχιση των εργασιών στο αυθαίρετο κτίσμα στον Ολυμπο. Θέσαμε το απλό ερώτημα, πότε επιτέλους θα παρέμβουν οι κρατικές υπηρεσίες αυτού του τόπου για να εφαρμόσουν το νόμο, γιατί, παρά τις καταγγελίες πολιτών, οργανώσεων, εθελοντικών ομάδων και ΜΜΕ, οι εργασίες συνεχίζονται ακατάπαυστα εδώ και 45 ημέρες!

Ομως, όλες οι φωνές αυτές, σε αυτό το απίστευτο κράτος, φαίνεται να είναι απλά φωνές βοώντων εν τη ερήμω! Σήμερα, οι φίλοι του Περιβάλλοντος Πιερία 2008 καταγγέλουν για μια ακόμη φορά την αδυναμία της πολιτείας να προστατέψει το βουνό των θεών από τους παρανομούντες και δημοσιεύουν νέο φωτογραφικό υλικό, όπου το αυθαίρετο κτίσμα απέκτησε και σκεπή.




Είναι πλέον ξεκάθαρο πως σε αυτή την υπόθεση οι παρανομούντες καλύπτονται και οι υπηρεσίες αδυνατούν, δεν θέλουν ή εμποδίζονται να επιβάλλουν την τάξη. Ομως, από ποιόν; Ποιο είναι το "δόντι" αυτών που αγνοούν επιδεικτικά και προκλητικά το νόμο;

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας καταγγέλει για μια ακόμη φορά την αδυναμία των αρμόδιων υπηρεσιών και θέτει τα παρακάτω ερωτήματα με την ελπίδα της άμεσης παρέμβαση της της δικαιοσύνης:

  • Πότε έγινε η διαπίστωση (αυτοψία) και ο χαρακτηρισμός του αυθαιρέτου από τους υπαλλήλους της αρμόδιας πολεοδομικής υπηρεσίας;

  • Πότε συντάχθηκε η έκθεση στην οποία αναφέρονται η θέση του αυθαιρέτου, η συνοπτική περιγραφή, οι διαστάσεις του καθώς και οι πολεοδομικές διατάξεις που παραβιάσθηκαν;

  • Εγινε ο υπολογισμός της αξίας του αυθαιρέτου και η επιβολή των προστίμων της παρ. 2 του άρθρου 17 του Ν. 1337/83 όπως ισχύει;

  • Εχει αποσταλεί η έκθεση με αποδεικτικό στον οικείο δήμο/ κοινότητα και την αρμόδια Αστυνομική Αρχή;

  • Η Αστυνομική Αρχή διέκοψε τις οικοδομικές εργασίες;

  • Η Αστυνομική Αρχή παρακολούθησε την τήρηση της διακοπής;

  • Η Αστυνομική Αρχή ενημέρωσε ως υποχρεούται τις παρακάτω περιφερειακές υπηρεσίες;
    (α) Πολεοδομική Yπηρεσία
    (β) Δημόσια Oικονομική Υπηρεσία.
    (γ) Ίδρυμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

Φίλες και φίλοι,

Η ομάδα μας συνεχίζει τη διεθνή ενημέρωση για τη νομική προστασία του Ολύμπου και την επέκταση των ορίων του Εθνικού Δρυμού με τη συλλογή ψηφιακών υπογραφών στο διαδίκτυο. Σας παρακαλούμε να στηρίξετε την προσπάθεια αυτή. Μπορείτε κι εσείς, τώρα, να λάβετε μέρος κάνοντας κλικ εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: