ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.10.09

Ο ΤΕΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΑΣΟΥΛΑΣ.... ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ..... ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ STAGE ΕΙΝΑΙ ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

Πριν λίγο έκλεισε η συνέντευξη του τέως υφυπουργού άμυνας κυρίου ΤΑΣΟΥΛΑ στον ραδιοσταθμό ΘΕΜΑ!
Μεταξύ άλλων ο κύριος υπεραμύνθηκε της πολιτικής του κόμματος του αλλά και τόνισε μερικά θεματάκια με πολύ σκληρή γλώσσα η οποία εμείς λέμε "αναίδεια" και προκλητικότητα που εξοργίζει.....
Στεκόμαστε στα σημεία που μας σηκώθηκε η τρίχα!!

ΤΑΣΟΥΛΑΣ:" ....όλες οι προσλήψεις γίνονταν με διαφάνεια μέσω ΑΣΕΠ..."
ΛΗΜΕΡΙ: ΤΗΝ "ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ" ΤΗΝ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΚΥΡΙΕ ΤΑΣΟΥΛΑ??

ΤΑΣΟΥΛΑΣ:"... η κατάργηση των STAGE είναι ΠΡΑΞΗ ΕΚΔΙΚΗΣΗΣ....από μεριά του ΠΑΣΟΚ ..εμείς όταν ήρθαμε στην εξουσία μονιμοποιήσαμε τους συμβασιούχους"
ΛΗΜΕΡΙ: ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑ......ΟΙ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΝΕΤΕΣ ΣΤΑ STΑGE .....ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΓΑΛΑΖΙΩΝ........... όσο για τους συμβασιούχους που μονιμοποίησαν εδώ μιλάμε η ψευτιά ξεπερνά και τα όρια του πολιτικάντη .

Κύριε Τασούλα άντε και ρωτήστε ..προς υπενθύμιση σας τον ΠΑΚΗ ....θα σας πει για όλους αυτούς που σας τιμώρησαν όπως το είχαν πει στον Υπουργό οι "κατασκηνοθέντες " συμβασιούχοι έξω από το Υπουργείο Εσωτερικών .....


ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΕΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ..... ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΡΑΞΕΙ
ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ...το εξειδικευμένο αμυντικό περιοδικό ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ το οποίο αναφέρει : " Η ΠΑΕ Παναχαΐκή θέλει να ευχαριστήσει τους αρμοδίους του υπουργείου Εθνικής Άμυνας και προσωπικά τον υφυπουργό κ Τασούλα, για την μετάθεση του Νίκου Λουμπαρδέα στον Άραξο".

Όπως εύστοχα σχολιάζει το περιοδικό: " Η ισχύουσα εθνική πολιτική ασφάλειας σε τρεις αράδες.."

1 σχόλιο:

Πολιτικοκοινωνικό Σουφλέ είπε...

Η ΝΔ ακόμα και από την θέση της αντιπολίτευσης που της έδωσε ο λαός δεν λέει να καταλάβει ότι οι πελατειακές μικροπολιτικές της πρέπει να λήξουν. Ότι ήρθε καιρός να αποκτήσουν πραγματική πολιτική ιδεολογία σαν κόμμα (κάτι που μου φαίνεται απίθανο και ανησυχητικό με τα λόγια της κ. Μπακογιάννη για κοινωνικό νεο-φιλελευθερισμό).

Τους πήρε πρέφα ο λαός.

Καιρός ήταν να καταργηθεί αυτό το έκτρωμα που λέγεται stage (κάτι που θα πρέπει να γίνει και στον ιδιωτικό τομέα). Φτάνει με τα γαλάζια και πράσινα παιδιά.
Είμαστε όλοι παιδιά της Ελλάδας και καιρός να μας αντιμετωπίζουν αξιοκρατικά.

Ακούς εκεί.
Πράξη εκδίκησης. Έχουν γίνει αστείοι με την αντιπολίτευση τους.