ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.10.09

"ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ"..... ΑΠΟ ....."ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ"???



Εντύπωση μας προκάλεσε άρθρο της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ με τίτλο.. "Ο νέος ρόλος του Καραμανλή".....
Απομονώνουμε τις παραγράφους επιλόγου του άρθρου...
"Ο κ. Καραμανλής δεν θα διαδραματίσει φυσικά ανάλογο ρόλο. Αλλά μπορεί και οφείλει να επηρεάσει την πορεία της χώρας προς το καλύτερο. Ξεκίνησε το 2004 με τους καλύτερους οιωνούς, εμφανίστηκε ασυμβίβαστος, προσπάθησε, αλλά τελικά δεν τόλμησε, τον πρόδωσαν κάποιοι συνεργάτες του, ενώ σίγουρα δεν τον βοήθησε η ισχνή πλειοψηφία που διέθετε.

Η Ιστορία δεν θα τον τοποθετήσει στους σημαντικότερους πρωθυπουργούς που είχε η χώρα. Ομως, η δωδεκάχρονη παρουσία του στην προεδρία της Ν. Δ. και η σχεδόν εξαετής θητεία του στο αξίωμα του πρωθυπουργού, του δίνουν το δικαίωμα να παρεμβαίνει στοχευμένα στα εθνικά θέματα αλλά και σε καίρια κοινωνικά ζητήματα, όπως είναι η αναμόρφωση του ασφαλιστικού συστήματος και η μεταρρύθμιση στην παιδεία, με έναν ώριμο και, στον βαθμό του δυνατού, υπερκομματικό λόγο ο οποίος θα λαμβάνεται σοβαρά υπόψη από όλους."

Διερωτόμαστε εάν η "σκιαγράφηση" αυτή του τέως Πρωθυπουργού όπως παρουσιάζεται στο άρθρο είναι ό προάγγελος ώστε μετά του αποτυχημένου τίτλου του ως "καταλληλότερος" , του δρομολογηθεί ως βάπτισης "νεοφώτιστου" ο νέος "ονομαστικός" τίτλος του "υπερκομματικού".

Το σίγουρο είναι ότι ως πρώην πρωθυπουργός σίγουρα έχει λόγο στα πολιτικοκοινωνικά τεκταινόμενα αλλά υπερκομματική άποψη ο συμπεριλαμβανόμενος στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος του καταστά αμφίσημη την άρθρωση "υπερκομματικού λόγου" .

Το άρθρο του γνωστού δημοσιογράφου προκαλεί τις υποψιασμένες σκέψεις, μια και η παταγώδης ήττα στις εκλογές ,αλλά και η οικειοθελής "καρατόμηση" ,του τέως Πρωθυπουργού από την ηγεσία του κόμματος του ,αποτελεί για τον ίδιον την τροχοπέδη στην υστεροφημία του ονόματος που φέρει
.


Σίγουρα το "υπερκομματικός" ως τίτλος στον Κώστα Καραμανλή ,εάν και εφόσον "περάσει" ..... (και δεν θα είναι δύσκολο να επιτευχθεί .. ξέρουμε τι επιτυγχάνουν οι συντονισμένες "ομοβροντίες"....) ... θα είναι ο προλειαντής για μια επίδοξη θέση στην ΠΡΟΕΔΡΙΑ της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!!!

ΛΕΤΕ???

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΕΟ΅σ ελεος ελεος οχιξανα τι εχουμε κανει??ναπληρωνουμε αμαρτιες//

Unknown είπε...

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ...ΕΧΟΥΝ ...ΠΙΑΣΕΙ ΠΟΣΤΑ ΤΑ ΤΖΑΚΙΑ!!!
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΥΡΙΑΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ...Ο "ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ"....ΣΥΓΝΩΜΗ "ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ".... ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ....
ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΟΥΣ...
ΤΑ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΟΛΑ ...ΣΕΙΡΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΛΙΚΙ

Ανώνυμος είπε...

Προτιμω να τον ταιζω , να του παρω κι αλλα παιχνιδακια οχι ομως τη Προεδρια της Δημοκρατιας, ακους Αγαπησιαρη, καταλληλοτερε που εχασες ..χιλια στα χιλια εδω, μαγειρευω καλα να τρωει ο Κωστας ..της Ντορας να μη δινει.