ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.4.10

ΠΟΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟ ΔΝΤ? Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΓΚΡΑΒΟΥΡΑ ΤΟΥ ΝΕΝΕΚΟΥ


Όπως γράψαμε σε προηγούμενη ανάρτηση μας ,η ΕΕ και τα μέλη της ευρωζώνης κλείδωσαν την απόφαση τους να συνδράμουν με το μηχανισμό στήριξης όπως αποφασίστηκε μετά την σύνοδο κορυφής της 25ης Μαρτίου , την οικονομική στήριξη της Ελλάδας.

Το βασικότερο σημείο της "απόφασης" αυτής δεν είναι ούτε το ποσόν των 30 δις ούτε το επιτόκιο του 5% αλλά η μη ανακοίνωση των "μέτρων" που θα επιβληθούν στην Ελλάδα και που συνοδεύουν το ΔΑΝΕΙΟ!!! Ο Όλι Ρ(ΚΛ)ΕΝ παίρνοντας τον λόγο μετά τον Ζαν Κλοντ Γιούνγκερ περιορίστηκε στο να ανακοινώσει ότι θα ΥΠΑΡΧΟΥΝ ανάλογα μέτρα που συνοδεύουν το πακέτο στήριξης.
Τα μέτρα βέβαια δεν ανακοινώθηκαν αλλά "ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ" ΟΙ ΔΗΜΙΟΙ" ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ!!

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΔΟΛΟΦΌΝΟΙ ΕΠΙΔΙΏΚΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΆΛΛΟΘΙ ΤΟΥΣ ....
Ο ΟΛΙ ΡΕΝ ΕΝΕΠΛΕΞΕ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΕΚΤ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΕ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΝΤ ..... ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ (ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ όπως είπε χαρακτηριστικά) ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΤΟ "ΕΓΚΛΗΜΑ" ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

ΠΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΩΣΤΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΝΑ ΤΕΛΕΣΤΕΙ????
Η ΓΚΡΑΒΟΥΡΑ ΤΟΥ ΝΕΝΕΚΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΡΝΕΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΓΩΝΙΩΔΏΣ ΝΑ ΤΡΑΦΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΥΦΉΛΙΟΥ!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: