ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.4.10

Αναστολή επιχορηγήσεων σε ιδρύματα πρώην πρωθυπουργών.Σειρά τώρα παίρνουν οι ΜΚΟ,που μόλις μείνουν ταπί, θα μας δείξουν και πόσο φιλευσπλάχνοι τελικά


Την αναστολή της κρατικής επιχορήγησης στα ιδρύματα των πρώην πρωθυπουργών, για το τρέχον έτος, ανακοίνωσε χθες το υπουργείο Παιδείας, «απαντώντας» έτσι στις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει το ζήτημα τον τελευταίο καιρό, σε συσχετισμό με τις παρούσες συνθήκες οικονομικής κρίσης. «Σήμερα, ο ελληνικός λαός υποβάλλεται σε σκληρές οικονομικές θυσίες», επισημαίνει στην επιστολή που απέστειλε προς τις διοικήσεις των Ιδρυμάτων και τονίζει πως η απόφαση πρέπει να γίνει αποδεκτή «όχι μόνον ως αναγκαία, αλλά και ως συμβατή προς τους σκοπούς των Ιδρυμάτων ενέργεια».
Αποδέκτες της επιστολής και υποχρεωμένοι να εφαρμόσουν την απόφαση είναι: το Εθνικό Ιδρυμα Ερευνών και Μελετών Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος, το Πνευματικό Ιδρυμα Γεωργίου Παπανδρέου, το Ιδρυμα Κωνσταντίνος Καραμανλής, το Ιδρυμα Ανδρέα Παπανδρέου, το Ιδρυμα Κωνσταντίνος Κ. Μητσοτάκης και το Ιδρυμα Κωνσταντίνου Σημίτη. Η ένταξη του τελευταίου στη λίστα των επιχορηγούμενων ιδρυμάτων ήταν αυτή που είχε προκαλέσει, πριν από λίγους μήνες, αντιδράσεις στις οποίες η υπουργός Παιδείας είχε απαντήσει επικαλούμενη το νόμο 3752/2009, διευκρινίζοντας, ωστόσο, πως ως νεοσυσταθέν (2007) επιχορηγήθηκε για πρώτη φορά το 2009.

Σύμφωνα με πληροφορίες,θα κοπούν και πολλές κρατικές επιδοτήσεις σε ΜΚΟ που στην ουσία είναι μη κυβερνητικές οργανώσεις,αλλά ζουν με τα λεφτά του κρατικού προϋπολογισμού.
Δεν αναφέρομαι στις Ευρωπαϊκές επιδοτήσεις,διότι αυτές έχουν κοπεί προ πολλού για πολλές ΜΚΟ.
Τα τελευταία χρόνια οι πιο πολλές από αυτές συντηρούταν με χρήματα του Δημοσίου (έχουν ακουστεί απίστευτα ποσά μέχρι και 200 εκατ.ευρώ το χρόνο) και από χορηγίες διαφόρων τραπεζών,εταιρειών και φιλανθρωπίες.
Κατά τα άλλα δήλωναν ανεξάρτητες και μη κυβερνητικές.
eglimatikotita

Δεν υπάρχουν σχόλια: