ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.5.10

Πρωτοφανής επίθεση με 17 μολότωφ στα F-16 της 133 ΣΜ στο Καστέλλι!







Image(Ανανέωση)Πολύ μεγαλύτερες είναι οι διαστάσεις της εμπρηστικής επίθεσης που έγινε στην 113 Σμηναρχία Μάχης στο Καστέλι της Κρήτης, από ό,τι αρχικά είχε διαφανεί: Συγκεκριμένα, στο νοτιοανατολικό άκρο του αεροδρομίου και σε απόσταση μόλις 100 μέτρων από τα αεροσκάφη F-16 Block 52+, ρίχθηκαν 15 βόμβες μολότωφ, λίγο πριν στην εκ διαμέτρου αντίθετη περιοχή του αεροδρομίου, είχαν ριφθεί δυο μολότωφ, οι οποίες έκαψαν όλη την περιμετρική περιοχή των διαδρόμων προσγείωσης/απογείωσης. Πρόκειται για πρωτοφανή ενέργεια, η οποία πιθανόν να μην έχει συμβεί ούτε και κατά την διάρκεια του εμφυλίου πολέμου την περίοδο 1946-49.

________________________________

Περίεργη εμπρηστική επίθεση σημειώθηκε τα ξημερώματα στην 133 Σμηναρχία Μάχης στο Καστέλι του Ηρακλείου Κρήτης, το οποίο πολιορκείτο τις προηγούμενες ημέρες από κατοίκους της περιοχής που διαμαρτύρονταν για τον "Καλλικράτη".Σύμφωνα με πληροφορίες από την ασφάλεια του αεροδρομίου, άγνωστοι έριξαν τουλάχιστον δύο βόμβες μολότοφ έξω από την 133η Σμηναρχία Μάχης, με αποτέλεσμα να καούν περίπου 25 τετραγωνικά μέτρα χορτολιβαδικής έκτασης.

Αυτή την ώρα γίνεται ευρεία σύσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση του Ηρακλείου για την υπόθεση, ενώ των ερευνών προΐσταται εισαγγελέας.

Η ρίψη των αυτοσχέδιων εμπρηστικών μηχανισμών, σε σχέση με τις διαμαρτυρίες, οδηγεί τις Αρχές σε μία πρώτη εκτίμηση ότι η εμπρηστική επίθεση ενδεχομένως να σχετίζεται με αυτές τις κινητοποιήσεις.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

να απαγορευτει η εξοδος των πασοκων απο τη χωρα.