ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.5.10

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ "ΑΛΗΤΕΙΑΣ". ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΦΙΑΣΚΟ Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ "ΠΙΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ" ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ



Φαίνεται ότι οι κυνικές ομολογίες είναι μόδα τις τελευταίες ημέρες στη Βουλή γι’ αυτό και ο Ανδρέας Λοβέρδος αποφάσισε να ομολογήσει ότι επί της ουσίας διαπραγματεύεται για θέματα του ασφαλιστικού και εργασιακού που βρίσκονται έξω από το Μνημόνιο που έχει υπογραφεί με την Τρόϊκα.

Απαντώντας σε ερώτηση του Αλέξη Τσίπρα είπε επί λέξη: «Έχουμε την υποχρέωση, και μάλιστα ιερή να διαπραγματευτούμε ό,τι είναι εκτός αυτού του πλαισίου». Και το ερώτημα που τίθεται είναι γιατί να διαπραγματευτεί εκτός πλαισίου; Του είπε κανείς να το κάνει; Και γιατί ανοίγει ο ίδιο θέματα για τα οποία δεν έχει ζητήσει το ΔΝΤ τίποτε αφού το ταμείο επιμένει μόνο στην τήρηση του Μνημονίου;

Ο υπουργός Εργασίας διαπραγματεύεται με τους ξένους για αλλαγές που θα κρίνουν το μέλλον των Ελλήνων χωρίς να υπάρχει σχετικό αίτημα και ανάγκη. Αυτό είναι σίγουρα κυνική ομολογία ότι σχεδιάζονται μεγάλες ανατροπές με πρόσχημα το ΔΝΤ και την οικονομική κρίση.

Βασιλικότεροι του βασιλέως δηλαδή στην κυβέρνηση.

πηγη

=============================================================

ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ:Καμιά αναστολή ο Λοβέρδος! Μετά το επικοινωνιακό ΦΙΑΣΚΟ ομολόγησε ότι είναι ο εντεταλμένος για να "ρουφήξει το αίμα του Ελληνικού λαού". Δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς η στάση του κ Λοβέρδου πέραν του ότι ως πολιτικό ανδρείκελο ποιεί τα του ανδρεικέλου.

Δεν μπορεί να φέρει τον τίτλο του πολιτικού ανδρός αφού λειτουργεί ως ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ και μάλιστα τόσο αναίσχυντα που θαρρεί κανείς ότι θεωρεί τον εαυτό του ως τον μόνο ζων οργανισμό επί της γης. Ο κατήφορος ως το έχουμε πει πολλές φορές από την σελίδα μας δεν έχει τέλος. Το προδιαγεγραμμένο τέλος έχει μεν σχεδιαστεί αλλά δεν έχει επιτελεσθεί ακόμα!

Το ερώτημα είναι αφού πλέον είναι πασιφανής η διάθεση αλλά και οι εκτελούμενες από τους κατοχικούς κυβερνήτες εντολές και αφού η τρόϊκά ΔΕΝ ζητά κάτι περισσότερο εκ του μνημονίου προς τι η "προπαρασκευή" μιας ανύπαρκτης διαπραγμάτευσης??

ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΞΕ Η ΟΡΕΞΗ!! ΑΥΤΟ ΜΟΝΟΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ!!

Όταν οι λαϊκές αντιδράσεις είναι ακόμα μέσα στα πλαίσια της δημοκρατίας και του συντάγματος όταν ήδη μια κυβέρνηση κυβερνά άνομα και καταχράται τόσο τους νόμους όσο και νομοθετεί καταλύοντας το σύνταγμα αποδομώντας και κατεδαφίζοντας ότι είχε μείνει όρθιο ,επόμενο είναι οι "διαχειριστές" των ζωών μας να το εκλαμβάνουν ότι υπάρχει ακόμα περιθώριο για να στύψουν την Ελλάδα και την κοινωνία.

Συμπερασματικά το κυρίως πιάτο δεν έχει έρθει ακόμα στο τραπέζι !!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

να απαγορευτει η εξοδος των πασοκων απο τη χωρα.