ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.5.10

ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΕΞΩΝΤΩΣΗ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΟΥΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ 50ο ΕΤΟΣ, Ο ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗΣ ΜΕ ΤΟ ΤΟΥΦΕΚΙ


Το Άγιο Πνεύμα είναι μαζί μας αδέλφια, για να μας αποκαλύπτει καθημερινά σε όλο τους το μέγεθος, τους καραγκιόζηδες του σάπιου και διεφθαρμένου, φασιστικού καθεστώτος!!!!!
Σήμερα λοιπόν, ο σχιζοφρενής ένοικος του Υπουργείου Ανεργίας και Κοινωνικής Αναλγησίας, άφησε τη πουτανιά του να ξεχυθεί και να βρομίσει ο βόθρος της χούντας.
Μεταξύ άλλων δήλωσε, πως θα τυφεκίζονται όλες όσες τολμούν να μείνουν χήρες λόγω .....θανάτου του συζύγου, χωρίς να φροντίσουν να συμπληρώσουν το 50ο έτος της ηλικίας τους.
Χέστηκε το κάθαρμα και για τα ορφανά.....
Είδατε πουθενά να κόπηκαν οι μίζες???? Κοστίζουν λιγότερο τα ανύπαρκτα "έργα"???? Μειώθηκαν οι τιμές των φαρμάκων???? Σταμάτησαν να ρυπαίνουν το περιβάλλον????....
Και ο ίδιος πολιτικός απατεώνας, επιδοτεί τους εργοδότες που συνεχίζουν να απολύουν και να ααυξάνουν την ανεργία και κάνει ότι δεν βλέπει την εισφοροκλοπή.

ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΠΡΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗ: "ΝΑΙ, ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΤΑ ΣΚΛΗΡΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΕ"...!!!!!

Ανήμερα του Αγίου Πνεύματος και μετά το διεθνές ξεβράκωμά του, για τον εκφασισμό στο αφαλιστικό, ο εγκάθετος του Τζέφρι και των ξένων οικονομικών συμφερόντων στο Υπουργείο Εργασίας, έκανε τη πιο θεαματική κωλοτούμπα της ζωής του και αναγκάσθηκε να παραδεχθεί, ότι τα εξωφρενικά σκληρά μέτρα που έλαβε η φασιστική κυβέρνηση του Τζέφρι Παπανδρέου, είναι δικής του έμπνευσης και δικές του προτάσεις.
Για να δικαιολογήσει, το πολιτικό κάθαρμα τα ψέματα που έλεγε επί μήνες, είπε ότι αυτό το έκανε, για να ....προλάβει το ΔΝΤ και την ΕΕ, για να μη .....τα προτείνουν αυτοί!!!!!!!
Και δεν ήταν μόνο αυτή η αθλιότητα. Είπε και για άλλες πολιτικοοικονομικές αλητείες που έρχονται από το ξένο και μαύρο κεφάλαιο, ισχυριζόμενος ότι και αυτά τα προτείνει η ....τρόϊκα (ΔΝΤ, ΕΕ, ΕΚΤ).
ΟΛΑ ΟΣΑ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΛΗΤΕΙΕΣ
Οι ειδικοί της τρόϊκας, έχουν αποβλακωθεί, γιατί δεν είχαν τέτοιες ακραίες προθέσεις, αλλά αφού μας δίνουν στο πιάτο, πέφτουν με τα μούτρα να μας ξεσκίσουν!!!!
Μπαρμπανικος

Δεν υπάρχουν σχόλια: