ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.5.10

ΕΝΑ ΠΟΤ-ΠΟΥΡΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΕΛΙΤ! Ι..."Κλείστε αμέσως τα blogs."

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjN0uJuhvvdllXK4ThyafjfLQt5tYMXOhpk8SNPL-1pNRe1BV6B7Q57spwC7YwFVyxqlgOu0DuqbFYm268B9EM5AGnUtsEUSReUmjo8tpWLaIInCCmGAxHkbNoyqSc8GVL9Jf3oCAoQVGI/s1600/215590-prison.jpgΤρομαγμένη ολόκληρη η κρατικοδίαιτη πολιτικοοικονομική ολιγαρχία της χώρας, με προεξάρχουσα την κυβέρνηση, στρέφεται εναντίον των μόνων ελεύθερων φωνών σ’ αυτή τη χώρα, δηλαδή των blogs. Βλέπει να φεύγει το έδαφος κάτω από τα πόδια της και δεν μπορεί να αντιδράσει. Αντιλαμβάνεται ότι ταυτόχρονα με την πραγματική κοινωνία, την οποία ακόμα κατορθώνει να κρατά σε καταστολή, αναπτύσσεται μία παράλληλη κοινωνία στον εικονικό κόσμο του διαδικτύου. Δεν υπάρχουν κάποιες μεμονωμένες ελεύθερες φωνές, αλλά υπάρχουν χιλιάδες. Όσο και να απειλούν κάποιοι….ή να προσπαθούν να προσφύγουν σε διαδικασίες αποκάλυψης και προσφυγής στη Δικαιοσύνη, αυτό καθίσταται μάταιο. Υπάρχουν χιλιάδες άλλες φωνές που θα αναπαράγουν την είδηση.

Κλείστε αμέσως τα blogs.

Το πράγμα έχει πλέον ξεφύγει από τον έλεγχο της κρατικοδίαιτης ελίτ του τόπου. Η κοινωνία του διαδικτύου πλέον λειτουργεί σε συνθήκες προεπαναστατικές. Η πληροφορία διοχετεύεται άναρχα και έρχεται από παντού. Οι πάντες ψάχνουν να διαβάσουν κάτι πέρα από την επίσημη εκδοχή, γιατί απλά η επίσημη εκδοχή είναι ψέμα. Έτσι δημιουργείται μια κατάσταση εκρηκτική που ο καθένας ρίχνει μέσα στους αγωγούς πληροφόρησης του διαδικτύου οτιδήποτε.Επαναλαμβάνουμε, ότι το πρόβλημα που δημιουργεί όλα αυτά είναι η κατευθυνόμενη και ψεύτικη πληροφόρηση από πολλά επίσημα ΜΜΕ που στόχο έχουν να διατηρούν το λαό σε καταστολή. Δυστυχώς όμως ο κόσμος αντιλαμβάνεται ότι αυτή η καταστολή δεν γίνεται για εθνικούς λόγους ή για λόγους ευρύτερου κοινωνικού συμφέροντος, αλλά για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων της ίδιας ολιγαρχίας που μας έφτασε εδώ που μας έφτασε.Έτσι όποιος μπορεί και χειρίζεται λίγο το κομπιούτερ και έχει κάποια σύνδεση στο διαδίκτυο, το πρώτο πράγμα που κάνει είναι να διαβάζει ελεύθερα blogs.

Κλείστε αμέσως τα blogs.

Από όλη αυτή την αναρχία στο διαδίκτυο βγαίνει μια κοινή συνισταμένη, στην οποία συμφωνούν όλα τα blogs. Αυτή είναι το αίτημα για αλλαγή. Για γκρέμισμα του υπεύθυνου κρατικοδίαιτου κατεστημένου και άνοιγμα των δημοκρατικών διαδικασιών.Σιγά σιγά και πίσω από το αίτημα της αλλαγής θα αρχίσει να διαμορφώνεται και μια δεύτερη συνισταμένη η οποία, αργά ή γρήγορα, θα ευθυγραμμίσει όλα τα blogs σε μια ενιαία ιδεολογική πλατφόρμα, οπότε η επαναστατικότητα θα ξεφύγει από το διαδίκτυο και θα περάσει στην ίδια την κοινωνία.Αυτή τη στιγμή ήδη έχει αρχίσει να διαμορφώνεται μια τάση για αλλαγή του πολιτικού συστήματος με πιο ενεργό συμμετοχή του πολίτη στη διακυβέρνηση της χώρας και μια όλο και πιο πολύ αυξανόμενη άποψη για απλή αναλογική. Αν τα κόμματα δεν πιάσουν έγκαιρα αυτά τα μηνύματα θα γίνουν παρελθοντολογικό είδος στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

hassapi

================================================

H δύναμη του μιντιάρχη είναι το χρήμα, ενώ η δύναμη του blogger η ανωνυμία.

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgkMZMXAkuWq4R_0T0V5Stf6KhCPjLrNoW12WgXD_2hIr1eV2CjTr9WRhyphenhyphenUh61BKxC_mr-x-UDCIhZ8_bRhCwl0yZfD3e0yckyR0M5pmCgmBQKZnkVUT02pskZmqXHoHhNONyKTKDFazqg/s1600/china-internet460x276.jpgΗ πολιτικοοικονομική ολιγαρχία της χώρας μας αντιλαμβάνεται πλέον ότι τα blogs, δηλαδή οι ελεύθερες φωνές των ίδιων των ελλήνων πολιτών, αναδεικνύονται στον υπ’ αριθμόν ένα κίνδυνο για τη διατήρηση της εξουσίας της και του ελέγχου της κοινωνίας, καθόσον απειλούν άμεσα να αφυπνίσουν την κοινωνία από την καταστολή που την έχουν βάλει τα ΜΜΕ. Κάτι λοιπόν πρέπει να γίνει το ταχύτερο πριν να είναι αργά για το κατεστημένο.

Έτσι φουντώνουν πλέον οι σκέψεις σε κυβερνητικό επίπεδο για να μπει τέλος στην ανωνυμία των blogs. Μάλιστα θέλουν να εισάγουν….. και στη χώρα μας μια διάταξη που περιέχεται σε νομοσχέδιο που κατέθεσε στην Ιταλική Βουλή από 10-5-2010 η κυβέρνηση Μπερλουσκόνι. Η διάταξη αυτή εξισώνει τους bloggers με τα ΜΜΕ και λέει ότι όποιος θέλει να λειτουργήσει blog, θα πρέπει να πάει σε μια συγκεκριμένη δημόσια αρχή (δηλαδή στο στόμα του ίδιου του κατεστημένου) και να καταθέσει πλήρη τα στοιχεία του, διαφορετικά το blog θα κλείνει.

Τα Νεα

Η αιτιολογία για μια τέτοια νομοθετική ρύθμιση είναι να προστατευθούν δήθεν οι αθώοι πολίτες που δέχονται δυσφήμιση από τον κακό blogger. Έτσι ο «αθώος» και θιγόμενος πολίτης θα μπορεί αν θέλει και θεωρεί ότι θίγεται είτε ο ίδιος είτε κάποια αγαθά που αυτός θα πιστεύει ότι θίγονται, να καταθέτει μήνυση ή αγωγή κάποιων εκατοντάδων χιλιάδων ΕΥΡΩ, εναντίον του διαχειριστή του blog.Η εξίσωση αυτή που επιδιώκει ο πάμπλουτος Μπερλουσκόνι με τον φτωχό blogger δεν μπορεί να γίνει.Η δύναμη του κάθε μιντιάρχη και συνακόλουθα η εξουσία που ασκεί πάνω στο πολιτικό προσωπικό της χώρας πηγάζει από το χρήμα που διαθέτει και μάλιστα αυτό το χρήμα, πολλές φορές, προέρχεται από το ίδιο το κράτος. Αντίθετα η δύναμη του blogger είναι η ανωνυμία του.

Αν ο blogger καταστεί επώνυμος τότε, για πολλούς λόγους, εξουδετερώνεται πλήρως. Είναι προφανέστατο λοιπόν ότι η πραγματική βούληση του κατεστημένου είναι να φιμώσει τις ελεύθερες φωνές των πολιτών και βάζει μπροστά δήθεν την προστασία αθώων πολιτών. Μόνο που με τον τρόπο αυτό, μαζί με τους «αθώους» πολίτες, προστατεύονται οριστικά και τα λαμόγια «πολίτες».Όμως, όπως είναι γνωστό οι νόμοι γίνονται πάντα από την άρχουσα τάξη για την εύρυθμη λειτουργία και διατήρηση του κοινωνικού status quo, που διατηρεί και εξυπηρετεί την ίδια.

hassapis-peter

========================================

Eίστε τελειωμένοι

Ο Καρατζαφέρης έχει πρόβλημα με τα μπλογκ, ο Βγενόπουλος έχει πρόβλημα με τα μπλογκ, η Διαμαντοπούλου έχει πρόβλημα με τα μπλογκ, και τώρα έχει πρόβλημα με τα μπλογκ και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Όσοι κυκλοφορούν με μπράβους έχουν πρόβλημα με τα μπλογκ.

Δεν είναι κάπως περίεργο η χώρα να έχει χρεοκοπήσει και ξαφνικά όλες οι εξουσίες να έχουν πρόβλημα με τα μπλογκ;

Λοιπόν, μάγκες, εσείς έχετε πρόβλημα με τα μπλογκ και εγώ έχω πρόβλημα μαζί σας. Έχω πρόβλημα με τη φριχτή διαπλοκή των πολιτικών με τους μεγαλοεπιχειρηματίες και τους ιδιοκτήτες των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Ρε μπαγάσηδες, χρεοκοπήσατε τη χώρα και σας ενοχλούν τα μπλογκ;

Ποιοι είναι οι μπλόγκερ; Οι μπλόγκερ είναι οι πολίτες – άρα, τους ενοχλούν οι πολίτες. Τι είναι τα μπλογκ; Τα μπλογκ είναι τα μέσα ενημέρωσης όσων έχουν αντιληφθεί πως η Τρέμη, ο Πρετεντέρης, ο Καψής, ο Τσίμας, ο Χατζηνικολάου, ο Τράγκας –και τα υπόλοιπα τηλεπαπαγαλάκια- είναι υπηρέτες αυτών που ξέσκισαν και συνεχίζουν να ξεσκίζουν τη χώρα. Και είναι εκατομμύρια πια αυτοί που το πιστεύουν αυτό. Το δείχνουν και οι δημοσκοπήσεις σας – ζώα!

Τόσα χρόνια αποθεώνατε τον Μητσοτάκη, τον Σημίτη, τον Καραμανλή και τώρα –που η χώρα πτώχευσε- θέλετε να συνεχίσετε να υπάρχετε και να βγάζετε λόγο, χωρίς να υποστείτε τις συνέπειες; Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα, γλυκά μου. Όλα σε αυτή τη ζωή έχουν ένα τίμημα. Και θα το πληρώσετε. Θα το πληρώσετε πολύ ακριβά. Γι’ αυτό σας έχει πιάσει πανικός.

Το θράσος πολιτικών, μεγαλοεπιχειρηματιών, καναλαρχών, μεγαλοεκδοτών και τηλεδημοσιογράφων είναι τεράστιο.

Πρέπει να τελειώνουμε μαζί τους. Πρέπει να τους χτυπήσουμε ανελέητα.

Μην αγοράζετε τις εφημερίδες τους. Διαλύστε τους. Είναι εχθροί του λαού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: