ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.5.10

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Κατάλαβαν την “πατάτα” με την Μαντέλη και ψάχνουν άλλους “ήρωες”!

Μα γιατί βρε παιδιά; Τσάμπα τα ιδιαίτερα; Νισάφι τα νομοσχέδια; Για μια φωτογραφία κάνατε ολόκληρη κινητοποίηση; Εμείς έτσι την βάλαμε γιατί μας έκανε εντύπωση η φωτογένεια, η θετική αύρα και το κέφι. Έχει βλέπετε ανάγκη ο λαός μας ευχάριστες εικόνες αυτές τις μαύρες ημέρες.

4 πρόσωπα επιπέδου “πεντακαθαρίδη” δίνουν εξετάσεις για την …εξεταστική. Από αυτά δύο είναι τα επικρατέστερα (δεν μαρτυράμε) και θα τα πετάξουν ως …κρυφούς άσσους στο τραπέζι για να καλύψουν τον χαμένο μπαλαντέρ.

Δικαίωμα τους βέβαια αλλά έχουμε μόνο μία ερώτηση: Εάν “ψάρωνε” η …μειοψηφία της επιτροπής και δεχόταν προανακριτική για Κοντό, Μπασιάκο, Βουλγαράκη, Ρουσσόπουλο, Δούκα κλπ κλπ, θα “κλείνατε”; ΔΕΝ θα τους παρουσιάζατε; Καταλαβαίνετε ότι από μόνο του αυτό το γεγονός είναι ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ;

Το ίδιο εξευτελιστικό με την απίστευτη ατάκα του ΣΚΑΙ το πρωΐ στο ραδιόφωνο: “Εντέλει δεν φαίνεται ότι υπήρχε οικονομικό όφελος για καμμία πλευρά. Η μόνη που είχε οικονομικό όφελος ήταν η …οικογένεια Πελέκη για την συμβολαιογραφική αμοιβή”!!

Και που πήγαν τότε βρε παιδιά τα ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ του Βατοπαιδίου που φώναζε το ΠΑΣΟΚ; Προφανώς όπου πήγαν και οι περιβόητες σακούλες με τα μετρητά που κατέθεταν οι καλόγεροι στην Εμπορική του “Βατοπαιδινού” Προβόπουλου. Διαβάστε σχετικά: Και ξαφνικά ο Προβόπουλος ξανάγινε “έγκριτος”. Προεκλογικά ήταν “Βατοπαιδινός απατεώνας”.

ΥΓ: Εμείς πάντως δεν θα κάναμε κουβέντα πάνω στην φωτογραφία. Αν όμως οι περιβόητοι μάρτυρες είναι δύο συγκεκριμένοι που εθεάθησαν σε …φροντιστήριο, τότε θα γελάσει ο κάθε πικραμένος!

olympiada

Δεν υπάρχουν σχόλια: