ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.5.10

Πρόεδρος βουλής σε ρόλο….μαυρογυαλούρου κοινοτάρχη


Δεν έχει σταμάτημα η κατηφόρα τους, η δημαγωγία τους και το ρεζίλη τους στην τελική. … Και ξαφνικά ο κύριος Πετσάλνικος θυμήθηκε να βγει να τοποθετηθεί ως απλός βουλευτής. Και για ποιο θέμα.. φυσικά γιατί θίχτηκε η εκλογική του πελατεία, στην Καστοριά. Δεν μπαίνω στην ουσία γιατί δεν με αφορά που θα είναι η έδρα κάθε δήμου αρκεί να υπάρχουν σωστές υπηρεσίες στον δημότη, εκεί θα κριθεί ο <<Καλλικράτης>> και όχι στο πόσο φωνάζουν αυτοί που χάνουν τα τοπικά <<σκήπτρα>> Πώς όμως μπορείς να πάρεις πλέον στα σοβαρά έναν πρόεδρο βουλής και κατά συνέπεια όλη την βουλή, όταν ενώ δεν έχει βγάλει άχνα για τόσο σημαντικά θέματα που συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν ερήμην του λαού, ξαφνικά να λέει στον Υπουργό Εσωτερικών ότι….(για το θέμα του χωριού του στην Καστοριά) η κυβέρνηση δεν ακούει τον λαό!!!!! Τι λέτε κύριε Πετσάλνικε? Τώρα το καταλάβατε?
Όταν την 5η Μαΐου ολη η Ελλάδα ήταν στο πόδι, όταν ο λαός πήγε να μπει μέσα στη βουλή, όταν είχαμε 3 νεκρούς, είχατε βαρηκοΐα?.. αυτές τις φωνές δεν τις ακούσατε αλλά τις φωνές καμιάς 200αριας <πελατών> σας νοιώσατε την ανάγκη να τις μεταφέρεται και στο κοινοβούλιο? … Πραγματικά είστε εξοργιστικός… ντρέπομαι που ζω μαζί σας σε αυτήν την χώρα… αν και νομίζω ότι δεν θα μείνετε για πολύ.. ήδη δεν μπορείτε να κυκλοφορήσετε από τα μπινελίκια και τα γιαούρτια που τρώτε εσύ και οι όμοιοι σου… κηρύξατε τον πόλεμο στον λαό.. και θα τον χάσετε…
mhpronomiouxos

Δεν υπάρχουν σχόλια: