ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.5.10

Η "ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΑ" ΔΙΝΕΙ ΑΛΛΟΘΙ ΣΤΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΤΗΣ ΤΖΑΚΡΗ


Εν αναμονή του πορίσματος από τους ελεγκτές του ΥΠΠΟ και του επιθεωρητή δημόσιας διοίκησης όσον αφορά την "τακτοποίηση" των συγγενών της κ. Τζάκρη .
Παρακολούθησε όλο το πανελλήνιο την παρέμβαση της υπουργού κ.Τζάκρη στην δημοσιογραφική εκπομπή του Χασαπόπουλου και Αναγνωστάκη στο ΜEGA και άπαντες αντιλήφθηκαν ότι η κυρία Υπουργός ήταν φόρα εκνευρισμένη για την "αποκάλυψη" η οποία την έθετε στην γωνία του πολιτικού ρίνγκ .
Το θέμα είναι ότι παρ όλες τις απειλές της υπουργού για την "άδικη επίθεση" την οποία δέχθηκε ,δεν μπόρεσε να πείσει το ακροατήριο της ,καθόσον τα επιχειρήματα της είχαν το "περιτύλιγμα" του νομότυπου των διαδικασιών πρόσληψης του συγγενολόι της και όχι επί της ουσίας των προσόντων τους σε σχέση πάντα με τους συνδιαγωνιζόμενους υποψηφίους για τις θέσεις εργασίας.
Η ΜΑΓΙΚΗ ΛΕΞΗ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΠΡΟΣΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΤΡΑ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ .........Η "ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΑ" ........... ΤΩΝ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΝΤΩΝ ΑΠΟ ΣΟΙ ΤΗΣ!!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ Η Κ. ΤΖΑΚΡΗ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΑ ΚΑΙ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ ΤΗΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΛΟΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ "ΑΡΙΣΤΩΝ" ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ "ΑΡΕΣΤΩΝ"............
"ΑΡΙΣΤΟΣ" ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΩΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΑ!!!!
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ!!! ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΩΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ!!!!

ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ! !!!! ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Η «ΑΘΩΟΤΗΤΑ» ΤΗΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗΣ!


ΑΙΣΧΟΣ!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια: