ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

25.5.10

Στα παζάρια διέγραψαν χρέος 3.958.479 εκατομμυρίων ευρώ από δημοσιογράφο !

ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ: ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ ..ΟΠΩΣ ΤΟΝΙΖΟΥΝ ΟΙ ΓΥΜΝΟΣΑΛΙΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΤΙΘΕΝΤΑΙ ΝΑ "ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΟΥΝ" ΝΑ "ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ" ΝΑ "ΚΑΤΑΣΧΕΣΟΥΝ" ΤΗΝ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΩΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥΚΑΤΕΥΝΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΛΟ ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΗ ΟΡΓΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.
Η κυβέρνηση της επικοινωνίας ξηλώνεται κάθε μέρα. Η αλήθεια για την διατεταγμένη υπηρεσία της κάθε μέρα που περνά γίνεται όλο και πιο συνειδητή στα μάτια του Ελληνικού λαού!!
σσ:γιαυτό κύριοι θέλετε να φιμώσετε και τα bloggs???

===========================
Τα δημοσιογραφικά παζάρια έκαναν το θαύμα τους !!!


Την ώρα που "τηλεοπτικά" κυνηγούν καλλιτέχνες...
οι δημοσιογράφοι περνούν απο την πίσω πόρτα τα εκατομμύρια !


Με απόφαση Παπακωνσταντίνου «κέρασαν» 3.958.479 εκατομμύρια ευρώ τον δημοσιογράφο Ελευθέριο Τσίρο για βεβαιωμένο χρέος προς την εφορία ύψους 6.759.089 εκατ. ευρώ !

Το υπουργείο οικονομικών λειτούργησε σύμφωνα με τη λαική ρήση «από το ολότελα καλή κι η Παναγιώτενα» αφού παζάρι στο παζάρι «κέρασαν» το μισό χρέος στο δημοσιογράφο.



Ο Ελευθέριος Τσίρος είναι ομογενής δημοσιογράφος σε Αιγυπτιακά ΜΜΕ μεταξύ αυτών και το Al Jazeera και το χρέος πρωτο-βεβαιώθηκε το 2004.

Το ποσό των 6.759.089 εκατ. ευρώ προκύπτει από το μηχανογραφικό της Γ' ΔΟΥ Πειραιά !


Κάντε κλικ στα έγγραφα για μεγέθυνση



Μένει να δούμε απο αύριο, τι θα σκαρφιστούν να πούν στον κόσμο για να τα μπαλώσουν...
Τειρεσιας

Δεν υπάρχουν σχόλια: