ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

29.5.10

ΓΑΠ: "Είμαστε αποφασισμένοι να βγούμε από τη σήψη και να τελειώνουμε με τη διαφθορά"...ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΝΔΡΟΣ!



Τη βούληση και την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης «για να βγούμε από τη σήψη και να τελειώνουμε με τη διαφθορά όπου και αν βρίσκεται», εξέφρασε από την Κομοτηνή, την οποία επισκέπτεται από το πρωί, ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου. «Έπρεπε να αλλάξει η κυβέρνηση για να λάμψει η αλήθεια. Η κυβέρνηση αυτή δεν μένει στα προσχήματα. Οι πολίτες το καταλαβαίνουν αυτό ακόμα και αν κάποιοι το αμφισβητούν» τόνισε χαρακτηριστικά.


Πιάνομαι από την δήλωση αυτή για να θέσω το ερώτημα για το πόσο αποφασισμένος είναι ο Πρωθυπουργός των δολιχοδρομήσεων της αμφισημότητας και τέλος της εξαπάτησης αφού εκεί κρατά επάξια τα πρωτεία μια και στην ιστορία δεν έχει καταγραφεί προηγούμενο τέτοιας κωλοτούμπας και συμπεριφοράς από πολιτικό που υποσχέθηκε τα πάντα και κατόπιν των εκλογών και της μεγαλειώδους νίκης του αφού εξαπάτησε τον λαό που τον εμπιστεύθηκε πολιτικολογεί και αποφασίζει ως φεουδάρχης άλλων εποχών.
Ο πρωθυπουργός της επικοινωνιακής διακυβέρνησης αν και κατοχικός , καταβάλει αγωνιώδεις προσπάθειες για να "περνά" ως κυβερνήτης της χώρας.

Λίγο πολύ είναι γνωστή η επικοινωνιακή διακυβέρνηση της χώρας από τους συμβούλους του ΓΑΠ.
Σήμερα η επικαιρότητα μονοπωλεί την ομολογία του Μαντέλη για τις ΜΙΖΕΣ στην υπόθεση SIEMENS. Μετά την ομολογία Τσουκάτου ο εξ ευωνύμων του Πρωθυπουργού Σημίτη ,Μαντέλης ,ομολογεί ότι είναι ένας εξ αυτών που δέχθηκαν μίζες για την προώθηση των συμφερόντων της Γερμανικής εταιρείας.
Η Κυβέρνηση κομπάζει ότι επί των ημερών της "αποκαλύπτει" τους διεφθαρμένους αφού έχει την ΒΟΥΛΗΣΗ να δώσει ένα τέλος στους "τσογλαναράδες" που ζημίωσαν την χώρα και τους πολίτες της και επίσης να επιφέρει την πολυπόθητη "πολιτική κάθαρση".
Έστω να δεχθούμε ότι η κυβέρνηση έχει την Βούληση να πραγματώσει την επιθυμία του κοινού αισθήματος!
Το θέμα όμως δεν είναι μόνον η διαπόμπευση ,η οποία μπορεί κανείς να ισχυριστεί κατά την λαϊκή ρήση ότι "από το ολότελα καλή και η Παναγιώταινα" ή και η φυλακή (όνειρο θερινής νυκτός) ακόμα για τον επίορκο. Όμως στην χώρα εξακολουθούν να γίνονται προμήθειες, υφίστανται οι ίδιοι ανάδοχοι των έργων και των συμβάσεων του δημοσίου, εξακολουθούν να "οργώνουν" εταιρείες τύπου siemens αλλά
και η ίδια πρωταγωνιστεί ως λήπτης έργων και εισαγωγέας τρίτων.

Οι διεφθαρμένοι πολιτικοί όπως στην συγκεκριμένη περίπτωση ο Μαντέλης δια των υπογραφών τους συντήρησαν τις τριγωνικές συναλλαγές τις υπερτιμολογήσεις των έργων με τελικό αποτέλεσμα και επιχειρηματικό ζητούμενο την υψηλή κερδοφορία τόσο της εταιρείας siemens όσο και των ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΑΔΟΧΩΝ.

Εδώ τίθεται το ερώτημα !!! Οι ανάδοχοι των έργων , οι Ελληνικές εταιρείες δηλαδή που είναι συνένοχες στο έγκλημα είναι γνωστές ,και μάλιστα ως λήπτριες των έργων δημοσιοποιούσαν στον Τύπο την συμμετοχή τους στα δημόσια έργα .

Για αυτούς τους συνενόχους και μάλιστα ηθικούς αυτουργούς στο έγκλημα της διασπάθισης του δημοσίου χρήματος …η κυβέρνηση….δεν λέει τίποτα!!!.....


Και το χειρότερο!!!....δεν ακούμε για αυτό τίποτα και από τα άλλα κόμματα του κοινοβουλίου!!!

Δεν χρειάζονται υποθέσεις για την επιτελούμενη ΣΙΩΠΗ των ταγών της Δημοκρατίας μας!!!

Η απάντηση ,δεν αποτελεί αποκάλυψη ,είναι γνωστή στους πάντες ,απλά η κυβέρνηση αλλά και το πολιτικό σύστημα δεν αφήνει την κοινή σκέψη να φτάσει ως απαίτηση της κοινής γνώμης η οποία ενδόμυχα γνωρίζει πολύ καλά που «πήγαν τα λεφτά»!!!

Όλες οι πολιτικές δυνάμεις της χώρας υποκρίνονται για την πολιτική κάθαρση η οποία προς το παρόν είναι «απαραίτητη» μια και ο λαός τους έχει απαξιώσει συνειδητά και αυτοί πρέπει να επανακτήσουν την εμπιστοσύνη του για να τον ξανακοροϊδέψουν στην συνέχεια.

Άπαντες των κομμάτων έχουν ως χορηγούς κάποιους εκ των ΑΝΑΔΟΧΩΝ των δημοσίων έργων και των προμηθευτών του δημοσίου ,συμπεριλαμβανομένου και του ΚΚΕ ,το οποίο βέβαια δεν έχει χορηγό αλλά δια μέσω της ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗΣ του τους έχει πελάτες!!!

Όσον αφορά την SIEMENS εμείς θα πούμε έναν ΑΝΑΔΟΧΟ ο οποίος κατέκλεψε το δημόσιο αφού φυσικά έδωσε την ανάλογη ΜΙΖΑ ………. ΙΝΤΡΑΚΟΜ το όνομα αυτού!!!

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ??? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΗΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ………

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΜΑΝΤΕΛΗ??

ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΑΝ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΑΣΧΕΘΗΚΑΝ

ΜΕΓΑ ΨΕΜΑ ….. Τα δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία η Αρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες δέσμευσε λογαριασμούς που διατηρούσε στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ο πρώην Υπουργός Τάσος Μαντέλης, είναι απολύτως αναληθή, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η τράπεζα.


ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΕΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!!!

ΜΟΝΟΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΠΡΟΘΕΣΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ Η ΒΑΡΟΝΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟ ΑΝΟΣΙΟΥΡΓΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΕΝΤΟΛΕΩΝ ΤΗΣ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: