ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.5.10

ΜΑΝΤΕΛΗΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΗΜΙΤΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ και ΧΑΡΑΚΙΡΙ

harakiri

Αυτά που όλοι οι Έλληνες γνώριζαν ήδη από χρόνια χθες με την ομολογία του Μαντέλη πλέον αποκαλύπτονται.

Ο δεύτερος λαδοπόντικας, μετά την προηγηθείσα ομολογία και του Τσουκάτου (εκείνος σύμφωνα με τα λεγόμενά του τα πήγε κατευθείαν στο κόμμα), όχι μόνο κυνικά μας γνωστοποίησε με ποιον τρόπο πήρε τα 200.000 (+250.000) μάρκα, αλλά έδειξε όλο το εκσυγχρονιστικό ΠΑΣΟΚ (βλέπε Σημίτη, Χριστοδουλάκη, Παπαντωνίου και όλα τα άλλα παιδιά που έφτιαξαν με μίζες την ΔΥΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ των Ολυμπιακών της αρπαχτής) για την ουσιαστική μίζα των 10.000.000 ευρώ.

Κε Παπανδρέου επιτέλους αρχίζεις κι ανακαλύπτεις που πήγαν τα λεφτά. Σε τσέπες υπουργών και στελεχών της κυβέρνησης Σημίτη που κι εσύ συμμετείχες αλλά δεν είχες καταλάβει τίποτα.

Πώς είναι δυνατόν να βοά όλη η Ελλάδα ότι η μίζα έχει αναδειχθεί σε υπέρτατο Ελληνικό θεσμό, κι εσύ με τόσα χρόνια συμμετοχής σε κυβερνήσεις δεν κατάλαβες και δεν υποπτεύτηκες τίποτα;

Και τώρα που σου αποκαλύφθηκε με ποιό τρόπο λαδώνονταν τα τρωκτικά που ήταν συνάδελφοί σου στην κυβέρνηση, τί έχεις σκοπό να κάνεις;

Όπως, προφανώς θα γνωρίζεις, τα εγκλήματα του Μαντέλη, με τον κοινά ψηφισμένο νόμο της ΟΜΕΡΤΑ,....

ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, έχουν παραγραφεί. Το λαμόγιο που αμάρτησε για τα φουκαριάρικα τα παιδιά του, έχει τα αμέτρητα ακίνητά του - όπως και εκατοντάδες άλλοι που βρίσκονται ή πέρασαν από τον επικερδή χώρο της πολιτικής - είπε χθες ότι τα άρπαξε, τα βούτηξε, του τάχωσαν και μετά ........ ΠΗΡΕ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ.

Θα τρελλαθούμε ρε;

Και όλοι κάνουν το κορόιδο. Τί θα κάνεις ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ; Θα στηθούν δικαστήρια;

ΑΛΛΑΞΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΜΕΣΑ

ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΣΕ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ.

ΠΑΡΕ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΠΙΣΩ ΤΩΡΑ!!

Είναι δυνατόν να είναι ελεύθεροι οι Τσουκάτοι, Μαντέληδες και σία παρέα με τους Κορκονέους (ναι ο μπάτσος που θα αποφυλακιστεί επειδή δεν βγήκε απόφαση κι έχει παρέλθει ο χρόνος προφυλάκισής του) και συ Παπανδρέου, Σημίτη, Καραμανλή να σφυρίζετε ΑΔΙΑΦΟΡΑ;

Πού θα κρυφτείτε όταν ο λαός ξεχυθεί στους δρόμους και ζητάει εκδίκηση για την κατάντια στην οποία τον οδηγήσατε;

Τί θα του λέγατε; ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑΤΕ, ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ;

Ποιοί θεωρείτε πως είναι υπεύθυνοι για τις μεγάλες ζούπες;

ΧΑΡΑΚΙΡΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΠΡΩΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ.

ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΗΡΑΤΕ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ΓΙΑ ΔΕΞΙΑ ΣΑΣ ΧΕΡΙΑ.

Ακτιβιστης

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Που πήγαν τα λεφτά κε Παπανδρέου; Που πήγαν όλα μέχρι ευρώ τώρα και μην κάνετε το κρόιδο!!!

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω αν τα πήραν όλοι. Οι περισσότεροι όμως ξέραν ότι κάποιοι τα πέρνα και κάναν το κορόϊδο. Είναι και αυτοί συνένοχοι. Μην το παίζουν άγγελοι της κάθαρσης!!