ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

25.5.10

Ο Παντελής Οικονόμου στην μάχη κατά της ακρίβειας



απόκρυψη λεπτομερειών 3:49 μ.μ. (Πριν από 31 λεπτά)

Ο Παντελής στην μάχη κατά της ακρίβειας

Η οικονομική και κοινωνική πραγματικότητα, όπως έχει διαμορφωθεί μετά τα μέτρα/προϋπόθεση για την ενεργοποίηση του μηχανισμού στήριξης, εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους για την κοινωνική συνοχή. Ασφαλώς πολλά θα κριθούν από την παρέμβαση της χώρας μας στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της διεθνούς κοινότητας. Εξ ίσου σημαντική όμως είναι και η πολιτική που ασκείται σε εθνικό επίπεδο.
Στο πλαίσιο αυτό, ο έλεγχος των τιμών καταναλωτή με σκοπό την μείωσή τους, αναδεικνύεται σε απόλυτη πρoτεραιότητα. Για να πετύχει το εγχείρημα αυτό, απαιτούνται συντονισμένες προσπάθειες του καταναλωτικού κινήματος, των φορέων της παραγωγής και της εμπορίας και φυσικά του κράτους.
Σε κοινοβουλευτικό επίπεδο, ο Παντελής Οικονόμου σκοπεύει, το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, να συμβάλλει στην μάχη για μείωση των τιμών ενεργοποιώντας τις διαθέσιμες δυνατότητες ελέγχου. Πρώτη πρωτοβουλία του Παντελή η επίκαιρη ερώτησή του στην Υπουργό Οικονομίας Λούκα Κατσέλη για τις πιστώσεις προς το μεγάλο εμπόριο, οι οποίες μεταφράζονται σε κόστος που επιβαρύνει τις τιμές.


Ακολουθούν η ερώτηση του Παντελή, η απάντηση της υπουργού και η ανταπάντηση του ερωτώντος βουλευτή Α Αθήνας του ΠΑΣΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: