ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

29.5.10

Γιατί κ. Σημίτη;

shmiths-pagkalos-webΑφού τεκμηριώθηκε ότι δύο από τους στενούς σας συνεργάτες λαδώθηκαν με "χορηγίες" είτε για τα παιδιά τους είτε για το κόμμα, γιατί δεν αναλαμβάνετε την πολιτική ευθύνη ως εκείνος που τους επέλεξε και τους τοποθέτησε στα ύψιστα αξιώματα, παρέχοντάς τους την δυνατότητα να προχωρήσουν στις άνομες πράξεις;

Θεωρείτε πως βρίσκεστε σε επίπεδο που δεν πρέπει να δώσετε εξηγήσεις για τα έργα και ημέρες σας;

ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ κ. ΣΗΜΙΤΗ.

Και αποτύχατε όχι μόνο για την διακυβέρνηση επί ημερών σας, της ψευτιάς, του εντυπωσιασμού και της αρπαχτής (που ήταν προοίμιο της ακόμη πιο επαίσχυντης του Καραμανλή) που οδήγησε την χώρα στην χρεωκοπία, το έθνος στην διεθνή ξεφτίλα, την Ελλάδα στην υποτέλεια και τους Έλληνες στην φτώχεια και ανέχεια.

Αποτύχατε κυρίως γιατί απεδείχθη ότι η ΔΥΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ για την οποία μας πιπιλίζατε τ' αυτιά επί μια οκταετία, υπήρχε στα λόγια για να μπορούν να κονομάνε όλα τα λαμόγια που διατηρούσατε υπό τον μανδύα σας.

Και πολύ περισσότερο δηλώνετε την αποτυχία σας με την σημερινή απαράδεκτη δήλωσή σας, με την οποία προσπαθείτε να επικαλεσθείτε πλείστες όσες δικαιολογίες για να μην αναγκασθείτε να μας πείτε για ποιόν λόγο αποδεχθήκατε τότε την παραίτηση του κ. Καστανίδη (που έθετε θέμα διαφάνειας στις συμβάσεις, συμφωνίες και προμήθειες) και σπεύσατε να τοποθετήσετε στην θέση του το δεξί σας χέρι τον λαδιάρη Μαντέλη.

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΣΗΜΙΤΗ του ψεύδους, της φυγομαχίας και της αποτυχίας.

Η δήλωσή του πρώην πρωθυπουργού, που πρέπει να αποτελέσει μνημείο υπεκφυγής και δειλίας έχει ως εξής:

«Το έργο της Εξεταστικής Επιτροπής δεν επιτρέπεται να διολισθήσει σε εντυπωσιασμούς και σε παραπλανήσεις. Όταν προτείνεται να κληθεί ένας πρώην πρωθυπουργός σε συζήτηση χωρίς στοιχεία και μαρτυρίες που τον αφορούν προσωπικά, θα κυριαρχήσουν εικασίες, ατεκμηρίωτες υποθέσεις, φραστικές προσβολές και καταγγελίες», αναφέρει ο πρώην πρωθυπουργός και συνεχίζει: «Το ζητούμενο είναι όμως η αλήθεια και όχι η προσωπική ή η κομματική αντιπαράθεση. Η πρόταση της Νέας Δημοκρατίας απλώς και μόνο σκοπεύει να ενισχύσει την ηγετική εικόνα του κ.Σαμαρά. Η εξεταστική επιτροπή έχει να ασχοληθεί με σοβαρότερα θέματα».

Ακτιβιστης

Δεν υπάρχουν σχόλια: