ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.5.10

Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ (Ο άκρατος Δανεισμός ήταν κεντρική πολιτική επιλογη.)

Ως απάντηση σε αυτούς που έχουν υιοθετήσει το μότο “ζούσαμε πάνω και πέρα από τις δυνάμεις μας” μπορεί να δοθεί η ερμηνεία ότι όλο αυτό ήταν κεντρική πολιτική επιλογή..

Τα χαμηλά επιτόκια που διευκόλυναν τον δανεισμό και τον υπερδανεισμό ήταν μέσο αναπτυξιακής πολίτικης. Δανειζόμασταν εισοδήματα από το μέλλον μας, Εισοδήματα που θα πληρώσουμε από τα έσοδα μας τα επόμενα χρόνια για να τα καταναλώσουμε στο παρόν.

Γύρω από αυτό στήθηκε μια απίστευτη παγκόσμια διαφημιστική καμπάνια κολοσσιαίων διαστάσεων και με αυτό τον τρόπο συντηρηθήκαν εκατομμύρια μικρές μεσαίες και πολυεθνικές επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο. Με αυτό τον τρόπο διακινήθηκε απίστευτος πλούτος και παράχθηκε νέος. Όλοι έβγαλαν υπερκέρδη κέρδη για όλους με χρήματα που μας έπεισαν να μεταφέρουμε στο παρόν από το μέλλον μας.

Επειδή όμως τα χρήματα δεν φυτρώνουν στα δέντρα πολλές επόμενες χρονιές θα είναι φτωχότερες γιατί αυτά τα χρήματα θα λείπουν από το μέλλον συνολικά. Έγινε μια κολοσσιαία αναδιανομή πλούτου από το μέλλον και αυτό ήταν κεντρική πολιτική επιλογή. Κυβερνήσεις επί κυβερνήσεων σε όλο τον κόσμο έσπρωχναν τον κόσμο στον υπερδανεισμό.

Είναι τόσο απλό και ταυτόχρονα τόσο άθλιο. Και ακόμη πιο άθλιο είναι να προσπαθούν σήμερα να μας γεμίσουν ένοχες για να δικαιολογήσουν τα μέτρα που παίρνουν.

Γιάννης Παπαϊωάννου

Δεν υπάρχουν σχόλια: