ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.5.10

Ποιές μεγάλες επιχειρήσεις έβγαλαν τα διαθέσιμα τους στο εξωτερικό;


Με έκπληξη μαθαίνουμε απο δημοσίευμα σε έγκριτη ιστοσελίδα, (βλ.κατωτέρω) την ιστορία της απόπειρας εξαγωγής των ταμειακών διαθεσίμων και των υπόλοιπων κεφαλαίων του ΟΤΕ εκτός Ελλάδος με εντολή της διοίκησης της Deutsche Telekom κατά την πρόσφατη κρίσημη οικονομικά για τη χώρα περίοδο.
http://www.capital.gr/Articles.asp?id=977759

Η κίνηση αυτή με μεγάλη ουσιαστική και συμβολική σημασία, δεν πραγματοποιήθηκε σε αυτή τη φάση σύμφωνα με το δημοσίευμα, κατόπιν εσωτερικής αντίδρασης. Ανεξάρτητα της στάσης συγκεκριμένων αναφερόμενων προσώπων και του φωτοστέφανου που ενδεχόμενα επιχειρείται να φιλοτεχνηθεί γι΄αυτά, το δημοσίευμα αναδεικνύει μία απίστευτη κατάσταση, χαρακτηριστική χώρας η οποία έχει απωλέσει την εθνική της κυριαρχία. Ακόμη σοβαρότερη όμως είναι η αναφορά του δημοσιεύματος, σύμφωνα με το οποίο πρόσφατα ζήτησε (η Deutsche Telekom) και πάλι από τον διοικητή του ΟΤΕ να στείλει έξω ,σε ασφαλές περιβάλλον, τα χρήματα του ΟΤΕ, όπως είχαν ήδη κάνει άλλες μεγάλες ελληνικές επιχειρήσεις.
Το γεγονός αυτό αποδεικνύει,εφ'οσον αποδειχθεί πραγματικό, τον ρόλο τον οποίον εξακολουθούν να παίζουν οι μεγάλες επιχειρήσεις σε αυτή τη χώρα.Ο συλλογισμός εκ πρώτης όψεως ακούγεται απλοικός, αφελής και αυτονόητος για τους πολίτες , που διαβάζοντας τις γραμμές αυτές θά σκεφθούν τη λέξη 'εννοείται'. Πράγματι,δεν θα μπορούσε κανείς να περιμένει τίποτε λιγότερο από τις συμμορίες των μεγάλων επιχειρήσεων των περισσότερων κλάδων της οικονομίας, οι οποίες με τις μορφές καρτέλ και ολιγοπωλίων ρήμαξαν κυριολεκτικά την οικονομία της χώρας και τους προυπλογισμούς της ελληνικής οικογένειας και του Δημοσίου διαχρονικά. Ομως στον αγώνα τον οποίο η κυβέρνηση ισχυρίστηκε μόλις χθές ότι ξεκινάει εναντίον των καρτέλ και πρός όφελος των πολιτών για την αναστροφή της ακρίβειας,θεμελιώδη σημασία έχει να γνωρίζουν οι πολίτες ποιές είναι οι αναφερόμενες στο παραπάνω δημοσίευμα μεγάλες επιχειρήσεις οι οποίες έχουν μεταφέρει πρόσφατα τα διαθέσιμα κεφάλαιά τους, δηλαδή τα υπερκέρδη τους απο τη ληστεία σε βάρος των πολιτών στό εξωτερικό, κίνηση η οποία αποτελεί,αν αληθεύει και γι'αυτές που αληθεύει, μία ακόμη επιβεβαίωση του ληστρικού και προδοτικού ρόλου τους σε βάρος των συμφερόντων των πολιτών της χώρας αυτής. Ζητείται
λοιπόν από το Υπουργείο Οικονομίας,Οικονομικών να φέρει άμεσα στη δημοσιότητα τα ονόματα των μεγάλων αυτών επιχειρήσεων, καθώς και το ύψος των κεφαλαίων, τα οποία έχουν μεταφερθεί τους τελευταίους μήνες εκτός Ελλάδας.
Θα είναι μία ελάχιστη ένδειξη εκ μέρους της κυβέρνησης της διάθεσής της να βρεθεί πραγματικά απέναντι στα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα,με το μέρος της πλειοψηφίας των δοκιμαζόμενων πολιτών.
Ας τους αποκαλύψουν εδώ και τώρα.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: