ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.5.10

ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΜΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ "ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ" ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΘΕΝΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
Κύριε Υπουργέ Εθνικής Αμύνης
Κύριε Αρχηγέ του ΓΕΝ
Θέλω να σας ρωτήσω τι είναι αυτά που διαβάζουμε και ακούμε ότι συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στο ένδοξο Πολεμικό μας Ναυτικό και συγκεκριμένα:
α)Γιατί επαναφέρατε 4 ανωτάτους απόστρατους αξιωματικούς ,δεν υπήρχαν άλλοι εν ενεργεία αξιωματικοί,ή μήπως σας έχουν ενημερώσει ότι οι 4 αυτοί αξιωματικοί είναι ικανοί?
Σας πληροφορώ ότι δεν είναι ικανοί,δεν έχουν τα ανάλογα προσόντα να καλύπτουν τις θέσεις που τοποθετήθηκαν και βέβαια οι τρεις μάχιμοι δεν έχουν διατελέσει διοικητές όπως προβλέπεται,απαραίτητο προσόν για να γίνεις ανώτατος αξιωματικός.Οι εν ενεργεία αξιωματικοί αισθάνονται απογοητευμένοι βλέποντας την επάνοδο των αποστράτων και επιπλέον έχει γίνει αντιληπτό ότι οι συγκεκριμένοι απόστρατοι κάνουν ό,τι θέλουν στο ναυτικό χωρίς να υπολογίζουν τους ανωτέρους τους.
β)Γιατί παραιτήθηκε ο υποναύαρχος Φενέκος ο οποίος θεωρείται καλός αξιωματικός με μεγάλη εμπειρία στα θέματα εκπαιδεύσεως?
γ)Γιατί αποστρατεύθηκαν φέτος ανώτατοι αξιωματικοί οι οποίοι απέδωσαν άριστα στις θέσεις που υπηρετούσαν?Μήπως σας είπανε ότι είναι αντίθετοι κομματικά?

Δεν υπάρχουν σχόλια: