ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.5.10

Η "ΓΙΑΛΑΝΤΖΗ" ΚΑΘΑΡΣΗ ΤΟΥ ΓΑΠ....


Μαθαίνουμε ότι ο κατοχικός Πρωθυπουργός θα επιχειρήσει μετά από σχετική εισήγηση των συμβούλων του , να "καταπραΰνει" την εξόφθαλμα αντιληπτή οργή του ελληνικού λαού ο οποίος αποζητά την κάθαρση αλλά και την τιμωρία των ιθυνόντων επίορκων και υπευθύνων οι οποίοι αποτέλεσαν την αιτία της οδηγούμενης εξαθλίωσης του από τις αστοχίες της κυβέρνησης και αποκλειστικά του ίδιου του Πρωθυπουργού της χώρας.

Η αυριανή προγραμματισμένη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα σταθεί ως και η ευκαιρία να αναγγείλει ο πρωθυπουργός την απόφαση του ίδιου αλλά και της κυβέρνησης του να απονεμηθεί η επιζητούμενη από τον λαό "κάθαρση" και να οδηγηθούν αποφασιστικά στο σκαμνί και στην τιμωρία οι "υπαίτιοι.!!!!
Αυτό βέβαια θα συγκεκριμενοποιηθεί από τον ΓΑΠ ,ως προς τους ενόχους εάν και εφόσον καταδειχθούν από τις υποθέσεις τις οποίες ερευνούν οι ήδη εξεταστικές επιτροπές αλλά και οι καταγγελίες οι οποίες αφορούν ατασθαλίες και παρατυπίες δημοσίων λειτουργών
δηλαδή κατώτερα στελέχη του κράτους.

Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌΣ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΑΠΟΚΡΥΦΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ (48 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ΖΗΤΟΥΝ ΕΛΕΓΧΟ ....ΚΑΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ!! )
..... ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΝΕΝΔΟΙΑΣΤΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΑΙΣΘΗΜΑ .

Η κάθαρση που ζητά ο λαός δεν είναι επιφανειακή και ο ΓΑΠ λόγω επιταγών που έχει υπογράψει και υποχρεώσεων του στα συμφέροντα θα δώσει το "αντίδωρο" της "κάθαρσης" που τον συμβούλεψαν.
Είναι σίγουρο ότι η αυριανή ημέρα θα είναι αποκαλυπτική όσον αφορά την πολύ λεχθείσα κάθαρση την οποία ο πρωθυπουργός θα την "προσφέρει" επιλεκτικά και επικοινωνιακά
Είναι αφελείς οι σύμβουλοι αλλά και ο ίδιος ο πρωθυπουργός που νομίζει ότι δίνοντας ως βορά στον λαό τα "μικρά και άχρηστα ψάρια" της πενταετούς διακυβέρνησης της ΝΔ θα χορτάσουν την οργή του. ΘΕΛΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΠΙΣΩ!!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ........

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΒΑΛΕ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΚΟΚΑΛΟ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΈΧΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΤΗΣ ΔΙΑΦΥΓΗΣ ΣΟΥ.
Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ "ΓΙΑΛΑΝΤΗ" ΣΟΥ ΚΑΘΑΡΣΗ.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: