ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.11.10

Η ΠΡΩΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ: ".....Η ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΦΡΕΝΙΤΙΔΑ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ!!!!!...".... ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΛΑΚΑ????

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΚΥΛΙΟΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΚΑΘΟΤΙ Η ΠΕΝΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΕΝ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ EXITS POLLS ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Ο ΓΑΠ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΘΟΣΟΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΥΛΙΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ ....... ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ!!!!!!!!!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΟΥΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΘΡΟΙΖΟΝΤΑΣ  ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΠΛΎΝΕΤΕ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΗΞΗ ΤΟΥ ΠΑΧΕΟΥ ΕΝΤΕΡΟΥ  ΣΑΣ........ΚΑΙ ΣΤΗΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΤΈΣΣΕΡΑ!!!!.......... ΔΩΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΓΑΠ ΛΕΥΚΗ ΕΠΙΤΑΓΗ ΝΑ ΕΦΑΡΜΩΣΕΙ ΟΣΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΟΙ ΤΡΟΙΚΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!!!!!!!!!!!

ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΣΑΣ!!!!! ...... ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ "ΔΩΣΑΤΕ" ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΥΝΙΚΑ ΩΣ ΒΟΡΑ ΣΤΙΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ ΜΑΣ!!!!!!!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΛΑΚΑ!!!!!!!!!!ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ!!!!!!!!!!!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

O καθένας κοιτάζει τα οπίσθιά του τελικά και σήμερα που είχε την ευκαιρία να μιλήσει με την ψήφο του προτίμησε να καθίσει στον καναπέ του, εμείς οι υπόλοιποι τι φταίμε όμως; Και τα δικά μας παιδιά;

Ανώνυμος είπε...

http://hellenicrevenge.blogspot.com/

ΧΩΡΙΣ ΣΤΑΥΡΟ Η ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟ ΣΗΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΕΝΝΑ - ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ!
ΧΩΡΙΣ ΣΤΑΥΡΟ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΕΝΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ "ΕΚΛΟΓΕΣ"

ΣΠΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ

ΑΝ ΟΙ ΔΟΛΑΡΟΣΤΟΜΩΜΕΝΟΙ ΝΕΟΦΑΣΙΣΤΟΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ!

Oμιλος ANTENNA
Λ. Κηφισίας 10-12 151-25 Μαρούσι Αθήνα
τηλ. 210-6886100
fax: 210-6890304

Γενική Δ/νση Ειδήσεων
ΑΝΤ1 210-6886342

e-mail ΕΔΩ

http://www.antenna.gr/webtv/contact

PAKIS KANAS είπε...

παληκαρια μου και κοπελιες μου (ειμαι 60αρης γι'αυτο σας αποκαλω ετσι)οσοι και οσο μπορουμε να τους βριζουμε με χυδαιοτητα και να κανουμε το λημερι,χαρακωμα,για επιθεση στη δικη τους χυδαιοτητα τους, αυτων που κυβερνανε και σ'αυτους που τους ψηφιζουν.Εγω.....για ψηφοδελτιο εριξα μια φωτογραφια με μια τεραστια κουραδα καικειμενο 'ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΜΑΖΙ..ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΑ ΦΑΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ' //ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΜΑΣ//