ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.11.10

Η εντολή από τις κάλπες της λαικής οργής

Αν η αποχή των πολιτών από τη διαδικασία των εκλογών στίς οποίες ο πρωθυπουργός έδωσε πολιτικό χαρακτήρα δημοψηφίσματος, κινηθεί στα επίπεδα που πιθανολογούνται και τα λευκά με τα άκυρα προστεθούν στο ποσοστό αυτό, καμμία κυβερνητική η άλλη ερμηνεία δεν θα μπορέσει να ανακόψει τη διαδικασία της μεταπολίτευσης που θα έχει αρχίσει.
Ήδη οι αναλυτές των συμβατικών ΜΜΕ,έχουν πάρει θέση διερμηνεύοντας τη λαική ψήφο.Η άποψη που εκφράζουν φωνές προσκείμενες πρός την κυβέρνηση και όχι μόνο είναι ότι η αποχή εκφράζει..περίπου φιλοκυβερνητική θέση..!
Η εκτίμηση αυτή ,όπως και άλλες ανάλογου περιεχομένου που επικοινωνούνται βιαστικά αυτό το βράδυ,δέν αντέχει καν σε συζήτηση και το μόνο το οποίο θα πετύχει είναι η παραπέρα αύξηση της οργής των πολιτών.
Διότι είναι φανερό ότι οι πολίτες σήμερα απλά γύρισαν την πλάτη συνολικά στο πολιτικό σύστημα που παράχτηκε κατά τη μεταπολίτευση του 1974, αποφασίζοντας να απέχουν από τις πολιτικές διαδικασίες που το διαιώνιζαν τα τελευταία 36 χρόνια, φέρνωντας τον τόπο στη σημερινή τραγική κατάσταση του μνημονίου,του ΔΝΤ και της ΕΚΤ.
Αν σε αυτούς προστεθούν και αυτοί που επέλεξαν να ρίξουν στην κάλπη ένα απαξιωτικό για τους πολιτικούς μήνυμα με τη μορφή του άκυρου προκειμένου να εκφράσουν με ακόμα πιο έντονο τρόπο την πολιτική τους βούληση, τότε θα προκύψει το συνολικό ποσοστό του εκλογικού σώματος που σήμερα δείχνει το δρόμο της εξόδου σε όλο συλλήβδην το πολιτικό προσωπικό της μεταπολίτευσης.
Τά αποτελέσματα που αργότερα θα ανακοινωθούν για συνδιασμούς και επί μέρους πρόσωπα ,θα είναι αδιάφορα πολιτικά και απλά θα ολοκληρώνουν την εκλογική διαδικασία.
Η πολιτική εντολή του εκλογικού σώματος θα καθοριστεί ακριβώς από το σύνολο των δύο παραπάνω ποσοστών, πού καμμία πολιτικάντικη ερμηνεία η επικοινωνιακή τακτική,δεν θα μπορέσει να καλύψει η να ακυρώσει στην πράξη από αύριο..!

Δεν υπάρχουν σχόλια: