ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.11.10

Μεγάλος χαμένος ο λαός....

Οι εξουσιαστές του κυβερνώντος κόμματος, έχουν αποδειχθεί από τους παλιούς καιρούς του λαϊκισμού έως τους σημερινούς του πειθαναγκασμού, πάρα πολύ δυνατοί στις ίντριγκες και στα παιχνίδια της εξουσίας. Την επιστήμη της προπαγάνδας την γνωρίζουν πάρα πολύ καλώς και την εφαρμόζουν κατόπιν μελέτης, αλλά και της πείρας που έχει αποκτηθεί έως τώρα, προς χαλιναγώγηση του πάντα προδομένου λαού και της επιβουλής πάνω στην καμπούρα του, της κομματικής θελήσεως και της χειραγωγήσεως.
Έτσι κατόπιν της μπλόφας που έριξε στους ανυποψίαστους και φοβισμένους πολίτες ο ΓΑΠ της τρόϊκας, περί πρόωρων εκλογών, πέτυχε με ένα σμπάρο δύο τρυγόνια. Πρώτον. Κατάφερε να πάει αδιάβαστο τον Δημαρά και να τον φέρει τρίτο, τον οποίο μέχρι την Κυριακή το μεσημέρι, όλα τα μέσα τον είχαν να πρωτεύει στην περιφέρεια των Αθηνών. Και δεύτερο. Να αποκτήσει ακόμη ένα βουλευτή και ένα ακόμη ψήφο στη βουλή, μετά από τον εξαναγκασμό του σε παραίτηση από το βουλευτιλίκι.
Και όσοι στήριξαν, στηρίζουν και θα στηρίξουν την πολιτική του Γιώργου, θα αισθάνονται ασφαλώς ικανοποιημένοι τώρα που θα τους κοπούν οι μισθοί, τα επιδόματα, τα επικουρικά, θα τους επιβληθούν νέοι φόροι και μεγάλες αυξήσεις στους λογαριασμούς των ΔΕΚΟ. Τη σημασία έχει αυτό. Κρατούμε την εξουσία. Μαζί θα τα φάμε. Το πάρτι μας περιμένει. Δεν πάει στο διάβολο και ο παλιολαός αφού τον κάνουμε όπως θέλουμε…..
Syndesmos71

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ? ΦΤΑΙΣ! ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΣΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑ!

Αυτή την στάση επέλεξε το Βασίλειο της Βρετανίας. Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το BBC η κυβέρνηση της Βρετανίας αποφάσισε ότι όλοι οι άνεργοι ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΩΝ 615. Θα είναι υποχρεωμένοι να προσφέρουν ΔΩΡΕΑΝ την εργασία τους στην ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ του ΔΗΜΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΠΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΧΕΙΡΩΝΑΚΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Η "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ" ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ. Σε περίπτωση ΑΡΝΗΣΗΣ το επίδομα θα ΚΟΒΕΤΑΙ.
Η είδηση αυτή αναμεταδόθηκε και από την εκπομπή "ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ" του ALTER.
Με λίγα λόγια όσο θα είσαι μέσα στις εταιρείες "θα πρέπει να προσέχεις γιατί κοίτα αυτούς έξω" κι αν δεν είσαι "καλό παιδί" τότε σε περιμένουν τα ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑ.
Στην πύλη του ναζιστικού στρατοπέδου ΑΟΥΣΒΙΤΣ, είναι γραμμένη η φράση " Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ" "Arbeit macht frei"

Μήπως βρίσκει κανείς ομοιότητες? Αν ναί μην το πείτε μέσα στην εργασία σας γιατι μπορεί αύριο να βρεθείτε ανάμεσα στους "ΧΕΙΡΩΝΑΚΤΕΣ".

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ-ΑΝΤΙΝΟΟΣ