ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.9.11

Εντυπωσιακή ολική επαναφορά των πολιτών στο Σύνταγμα χθές βράδυ

 
 
Μαζική η Λαική Συνέλευση.Στρατόπεδο ΜΑΤατζήδων ο σταθμός του ΜΕΤΡΟ.Ανανδρη επίθεση της αστυνομίας.10 συλλήψεις και 6 τραυματισμοί


Εντυπωσιακό παρόν έδωσαν οι πολίτες το βράδυ της 3ης Σεπτέμβρη στην πλατεία Συντάγματος σε μία εκδήλωση ολικής επαναφαράς μετά τη θερινή ραστώνη.Δεκάδες χιλιάδες πολίτες, παρά τις υψηλές θερμοκρασίες που ακόμα επικρατούν στην Αθήνα,ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Λαικής Συνέλευσης και προσήλθαν μαζικά στην ιστορική πλατεία.

Η ατμόσφαιρα ήταν γεμάτη απο την προσδοκία μιάς επερχόμενης ανασύνταξης των λαικών δυνάμεων και έκφρασης της συνισταμένης της βούλησης των πολιτών μέσα απο τις διαδικασίες των Λαικών Συνελεύσεων σε μία πολιτική πλατφόρμα διεκδίκησης της ανατροπής του καθεστώτος που ελέγχει ακόμα τη χώρα, οδηγόντας την μέσα απο ένα αδιέξοδο δρόμο στην ολική κατάρρευση.

Η Λαική Συνέλευση την οποία μετέδωσε ΖΩΝΤΑΝΑ το STOPCARTEL TV διεξήχθη με μαζική συμμετοχή των πολιτών και θύμιζε τις μαγικές νύχτες του Μάη και του Ιούνη..Κατά τη διάρκειά της πάρθηκαν σημαντικές αποφάσεις που θα δημοσιευτούν στο επίσημο σάιτ της Συνέλευσης www.amesi-dimokratia.org.

Γύρω στίς 12.30 τη νύχτα και ενώ εξελισόταν ομαλά η λειτουργία του ελεύθερου βήματος της Συνέλευσης, εντελώς απρόκλητα κατασταλτικές δυνάμεις ΜΑΤ εισέβαλαν στην πλατεία και επετέθηκαν κατά των συγκεντρωμένων πολιτών.Επίθεση δέχτηκε και το συνεργείο του STOPCARTEL TV που μετέδειδε LIVE τη Συνέλευση.Οι πολίτες απωθήθηκαν βίαια πρός τους γύρω δρόμους όπου σημειώθηκαν συγκρούσεις με τα ΜΑΤ.Μεγάλος αριθμός πολιτών επέστρεψε λίγο αργότερα στην πλατεία και παρέμεινε εκεί μέχρι τις πρωινές ώρες..

Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που προκάλεσε για άλλη μία φορά η αστυνομία σε βάρος των πολιτών, τραυματίστηκαν απο ξυλοδαρμό 6 άτομα τα οποία με θλαστικά τραύματα μεταφέρθηκαν σε Νοσοκομεία της Αθήνας.Επίσης έγιναν 10 συλλήψεις.

Τρία ήταν τα νέα χαρακτηριστικά των χθεσινών αστυνομικών επιθέσεων κατά των πολιτών:

1.Η βάρβαρη χρήση σωματικής βίας και οι άγριοι ξυλοδαρμοί των πολιτών με γκλόμπς, χωρίς χρήση δακρυγόνων και χημικών.

2. Η χρησιμοποίηση για πρώτη φορά του σταθμού του ΜΕΤΡΟ του Συντάγματος σαν γιάφκας και ορμητηρίου των ΜΑΤ κατά των πολιτών, σε αντίθεση με το παρελθόν ,όταν ο σταθμός χρησιμοποιήθηκε σαν καταφύγιο του κόσμου, ακόμα και σαν σταθμός πρώτων βοηθειών. Καταγγέλεται η διοίκηση του ΜΕΤΡΟ για την απαράδεκτη μετατροπή του σταθμού σε στρατόπεδο των ΜΑΤατζήδων!

3.Άμεση πλέον,προκλητική και απροκάλυπτη παρουσία ασφαλιτών και ΚΥΠατζήδων, που δεν δίστασαν να επιχειρήσουν ακόμα και προπηλακισμό μελών του συνεργείου του STOPCARTEL στο κέντρο της πλατείας Συντάγματος μετά την επίσημη επίθεση των ΜΑΤ κατά τη διάρκεια της ΖΩΝΤΑΝΗΣ περιγραφής των γεγονότων.



stopcartel Newsdesk

Δεν υπάρχουν σχόλια: