ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.9.11

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΑΠ ΘΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΑΤΤΙΛΑ ΙΙΙ

soupia1

Η «δειλή» απάντηση του ελληνικού ΥΠ.ΕΞ στη σαφή πολεμική απειλή του Μπαγίς!

Μπροστά στη σαφή πολεμική απειλή του Μπαγίς για ΑΤΤΙΛΑ ΙΙΙ στην Κύπρο, η απάντηση του ελληνικού ΥΠ.ΕΞ, δια του εκπροσώπου της, μόνο ιδρώτα δεν προκαλεί…
Απολαύστε την: «Οι απειλητικές δηλώσεις του κ. Μπαγίς και άλλες εξελίξεις των τελευταίων ημερών εγείρουν σοβαρότατο προβληματισμό για τις συνέπειες της τουρκικής συμπεριφοράς στη σταθερότητα της περιοχής της Ανατολικής Μεσογείου, σε μια κρίσιμη και εξαιρετικά ευαίσθητη περίοδο, λόγω των γεγονότων στη Συρία και τη Λιβύη και των προσπαθειών επανέναρξης της ειρηνευτικής διαδικασίας για το Παλαιστινιακό. Η συμπεριφορά αυτή είναι αντίθετη με τη διακηρυγμένη τουρκική πολιτική «μηδενικών προβλημάτων». Καλούμε την τουρκική κυβέρνηση να συμπεριφερθεί με μεγαλύτερη υπευθυνότητα και με σεβασμό στο Διεθνές Δίκαιο, το οποίο συχνά τελευταία επικαλείται. Για το θέμα του αυτονόητου δικαιώματος της Κυπριακής Δημοκρατίας να εκμεταλλευθεί τον φυσικό της πλούτο, σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο, το Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών έχει τοποθετηθεί. Άλλος σχολιασμός, ειδικά για τα λεγόμενα του κ. Μπαγίς, δεν αξίζει».
Μάλιστα! Τώρα τον βάλαμε στην θέση του και με τουλάχιστον δύο 24ωρα σιωπής που προηγήθηκαν! Αυτός μας απειλεί με πόλεμο και όταν λέμε εμάς, εμάς είναι και η Κύπρος, κύριοι του Ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών και αντί να απαντήσουμε, τουλάχιστον σε πνεύμα που θα ξεκαθαρίζει την τυχόν στάση μας, σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, εμείς μπλέκουμε την Συρία, την Παλαιστίνη, την Λιβύη και την Καπερναούμ!
Σαφής ήταν η απειλή, κ. Δελαβέκουρα και εξίσου σαφής έπρεπε να ήταν και η απάντηση του ελληνικού ΥΠ.ΕΞ. Δυστυχώς, όμως, δεν ήταν! Βασικά, το ελληνικό ΥΠ.ΕΞ θυμίζει το ανέκδοτο με τον Κρητικό που πουλάει το μαχαίρι για να αγοράσει ρολόι και όταν το έμαθε ο πατέρας του, του είπε «δηλαδή αν σου βρίσουν την μάνα, τι θα πεις… η ώρα είναι δύο παρά τέταρτο;».
Δυστυχώς, αυτή η Κυβέρνηση κάθε ημέρα μας στερεί το ελάχιστο δικαίωμα να νιώθουμε ελάχιστα υπερήφανοι που είμαστε Έλληνες! Υπάρχει απάντηση, κύριοι του ελληνικού ΥΠ.ΕΞ… λακωνική και διαχρονικότατη : ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ!

απο prionokordela.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: