ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.11.11

13 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΘΑ ΧΡΕΩΘΟΥΝ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ??? (ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΠΑΝΤΟΥ ΑΛΛΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΗΣ ΣΚΥΤΑΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΠ)

Νέο non-paper απο 13 βουλευτές της ΝΔ 
Κυκλοφορεί εδώ και κάποιες ώρες ένα non paper από 13 βουλευτές της ΝΔ, νέα στελέχη αλλά με ιστορικούς δεσμούς με τη ΝΔ, με το οποίο ζητείται από τους βουλευτές της ΝΔ να πιέσουν τον Σαμαρά να δεχθεί την πρόταση συνεργασίας και να σωθεί η χώρα......


Ονόματα δεν γνωρίζουμε, όμως γνωρίζουμε πως στα ονόματα αυτά συμπεριλαμβάνονται οι λεγόμενοι αντάρτες (Σπηλιωτόπουλος, Χατζηδάκης, Μητσοτάκης, Βαρβιτσιώτης και Αντώναρος) που εξέδωσαν το πρώτο non paper εξαιτίας του οποίου η ΝΔ μέσω Antinews τους έστειλε μήνυμα ότι δεν θα είναι υποψήφιοι τις επόμενες εκλογές επειδή δεν ενημέρωσαν προηγουμένως το πρόεδρο της ΝΔ και πήραν μια πρωτοβουλία που κινούνταν ενάντια στις αποφάσεις του πρόεδρου, όπως μας ενημέρωσε ο κ Μιχελάκης στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του Mega Σαββατοκύριακο.

Αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις στη ΝΔ καθώς οι βουλευτές της ΝΔ δεν είναι μαθημένοι στο «αποφασίζομεν και διατάζομεν» και μάλιστα από κάποιον που θεωρείται ξένο σώμα στη ΝΔ. Επίσης δεν είναι λίγοι οι βουλευτές της ΝΔ που έχουν ισχυρό αίσθημα εθνικού καθήκοντος.

Ίδωμεν.
politicsgr

Δεν υπάρχουν σχόλια: