ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.11.11

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΒΡΕΘΗΚΕ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ! Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΝΕΔΩΣΕ ΣΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ!

Πληροφορίες της τελευταίας στιγμής θέλουν το κόμμα της ΝΔ και οι "κεντρογενείς" του κόμματος να εισακούστηκαν από τον πρόεδρο της ΝΔ κ ΣΑΜΑΡΑ και έχουν ήδη ξεκινήσει οι επαφές του κόμματος με την Ευρώπη ώστε τελικά σήμερα να έχει επιτευχθεί η κυβέρνηση εθνικής συνεργασίας!!


Οι πληροφορίες τείνουν ότι ό κ. Σαμαράς δέχθηκε τις εισηγήσεις των "κεντρογενών" στελεχών του κόμματος και όχι των ριζοσπαστικών στελεχών οι οποίοι θέλουν την πλήρη διάσταση του κόμματος με την πολιτική των εκβιασμών της Ευρώπης και των επικυρίαρχων! 


Σήμερα αναμένεται , λένε οι πληροφορίες,  μετά την έξοδο του ο κ Σαμαρά από την συνάντηση που θα έχει με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να κάνει δήλωση η οποία θα απευθύνεται προς τους ευρωπαίους .



Με την δήλωση του αυτή ο κ Σαμαράς θα διαμηνύει στους Ευρωπαίους ότι:

  • Αποδέχεται την δανειακή σύμβαση
  • την κύρωση αυτής με 180 ψήφους (παραχώρηση δηλαδή εθνικής κυριαρχίας)
  • Την αποδοχή των όρων για συναίνεση με το κυβερνών κόμμα με στόχο μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας ώστε να ψηφιστούν οι "απαιτήσεις" της Τρόικας. Δηλαδή όλα εκείνα που είχε εκθέσει ο ΓΑΠ κατά την ομιλία του στην Βουλή για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης και που ο ίδιος ο κ Σαμαράς είχε σε πρώτη φάση απορρίψει κάθετα.

Για τα παραπάνω ο κ Σαμαράς θα ζητήσει όμως κάποια ανταλλάγματα από την Ευρώπη.

ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια: