ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

30.10.13

ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΠΑΓΚΑΛΟ: " ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ"


Πριν από λίγο ερωτώμενος ο κ Παυλόπουλος Π. από την δημοσιογράφο κ. Τσαπανίδου της οποίας ήταν φιλοξενούμενος της εκπομπής της στο  Star , σχετικά με τις δηλώσεις Πάγκαλου όσον αφορά τις "Παρακολουθήσεις" Αμερικανών Πρεσβευτών , ο τέως Υπουργός είπε : " Η αισθητική μου, μου απαγορεύει να ασχολούμαι με Τύπους σαν τον Πάγκαλο. Απλά τον παραδίδω στην κρίση του λαού υπενθυμίζοντας ότι κάτι τέτοιοι μας κυβερνούσαν τόσα χρόνια"... απαντώντας σε σχετική παρεμβολή της δημοσιογράφου ότι σήμερα η ΝΔ συγκυβερνά με το ΠΑΣΟΚ που ο ίδιος καταγγέλλει ο κ. Παυλόπουλος απάντησε "...Ελπίζω ότι αυτό το ΠΑΣΟΚ δεν έχει σχέση με το ΠΑΣΟΚ τύπου ΠΑΓΚΑΛΟΥ.."

Δεν υπάρχουν σχόλια: