ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.11.13

O ΣΟΪΜΠΛΕ ΜΑΣ ΦΤΥΝΕΙ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ!!!!




http://olympiada.files.wordpress.com/2013/11/20131102-161521.jpg
Αντίθετος ο Σόιμπλε σε ενίσχυση των ευρωπαϊκών τραπεζών από τα χρήματα των Γερμανών φορολογουμένων! Οπως άλλωστε και καθε σοβαρός ηγέτης χωρας. Μονο στο Ελλαδιστάν του Σημίτη και του Παπανδρεου, τα λαμόγια οι τραπεζιτες ανακεφαλαιοποιήθηκαν με το χρημα του λαού (!!) για εναν πολυ απλο λόγο: Εάν γινόταν οτι στον πολιτισμένο κόσμο, οι εδω Προβοπουλοι, Παπαδήμοι, Πανταλάκηδες και Καραμουζηδες θα ηταν φυλακή. Δίνοντας ομως δημόσιο χρημα, οι τραπεζιτες ελέγχονται απο τα πολιτικά λαμόγια που συμμετείχαν στα σκάνδαλα παρέα. Ετσι, απλώς πληρώνει ο λαος τα κλεμμένα, αλλά συνεχιζει να ενημερώνεται απο τους Ψυχάρηδες, που ζουν με το δημόσιο χρημα των ανακεφαλαιοποιημένων τραπεζών. "Μην ανησυχείτε, όλα πανε καλά".


 πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: