ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

1.11.13

ΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΕΜΦΥΛΙΟ??? ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ ΟΙ ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΟ Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Δύο νεαροί μέλη της Χ.Α., κατά δήλωση και του Βουλευτή κ Παναγιώταρου, έπεσαν νεκροί λίγο μετά τις επτά σήμερα το βράδυ της Παρασκευής στη λεωφόρο Ηρακλείου, στο ύψος το αριθμού 240, μετά απο πυροβολισμούς που έριξαν εναντίον τους δύο άτομα, που σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες επέβαιναν σε μοτοσικλέτα.

Δύο νεκροί από πυροβολισμούς σε γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Ν. Ηράκλειο
Όπως έγινε γνωστό, την ώρα των πυροβολισμών στο σημείο ήταν συγκεντρωμένοι οπαδοί της Χρυσής Αυγής.

Με βάση τις ίδιες πληροφορίες ένα ακόμη άτομο έχει τραυματιστεί σοβαρά και διακομίστηκε στο νοσοκομείο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα από τα θύματα είναι γραμματέας της τοπικής οργάνωσης της ΧΑ και ο άλλος μέλος της, όπως και ο τραυματίας.

Στο χώρο του σοβαρού περιστατικού έχουν μεταβεί αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας και συνάδελφοί τους από άλλες υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ.

Οι δε αστυνομικοί της αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης κάνουν έρευνες για τον εντοπισμό των ατόμων που επέβαιναν στο δίκυκλο.
Τις πληροφορίες για τους δύο νεκρούς επιβεβαίωσε και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης.
Σε δηλώσεις του στο τηλεοπτικό σταθμό Star είπε ότι οι δύο νεκροί ήταν μέλη της Χρυσής Αυγής, νεαροί στην ηλικία, 22 με 23 ετών, και πρόσθεσε ότι βρίσκονταν μπροστά στα γραφεία της οργάνωσης, τα οποία δεν ήταν κλειστά.
Ο κ.Κασιδιάρης κατήγγειλε ως υπεύθυνη την πολιτική ηγεσία της χώρας, τονίζοντας «ζούμε σε ένα καθεστώς τρομοκρατίας και υποδούλωσης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: