ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

1.11.13

Ο ΔΟΛ σφάζει την κυβέρνηση

Καρακούσης: Η κυβέρνηση δεν αντέχει, όλα είναι πιθανά
Αγρια πολυμέτωπη επίθεση κατά της κυβέρνησης, των κυβερνητικών βουλευτών και των κκ Σαμαρά και Βενιζέλου εξαπολύει ο ΔΟΛ μέσα από την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας "Το Βήμα" και με άρθρο του διευθυντή της έκδοσης Αντώνη Καρακούση. Στο άρθρο-παρέμβαση εγείρονται σαφή ερωτηματικά για την αποτελεσματικότητα του κυβερνητικού σχήματος, τη δυνατότητα των αρχηγών να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των καιρών, ανοίγοντας παράλληλα το θέμα αλλαγής κυβερνητικών συσχετισμών και γιατί όχι και πρωθυπουργού.
Ο Αντώνης Καρακούσης αναφέρει χαρακτηριστικά: 
 Όσοι παρακολουθούν τη δράση της κυβέρνησης και τα πολλά πολιτικά επεισόδια εντός και εκτός αυτής,
διαπιστώνουν την αναστολή, τη δυσκολία, την περιπλοκή και το κυριότερο την αδυναμία εφαρμογής του
συμφωνηθέντος προγράμματος με εταίρους και δανειστές, όπως προκύπτει από τη δυστοκία ικανοποίησης
των προαπαιτούμενων και υιοθέτησης του ενιαίου φόρου των ακινήτων.
Σε σημείο μάλιστα που να εγείρονται αμφιβολίες για την μακροημέρευση του συμμαχικού κυβερνητικού
σχήματος και να αμφισβητείται η δυνατότητα των κκ Σαμαρά και Βενιζέλου να διασφαλίσουν το αγαθό
της πολιτικής σταθερότητας.

Σε ένα αντιπολιτευτικό κρεσέντο ο Αντώνης Καρακούσης καταλογίζει στους κυβερνητικούς βουλευτές ευθύνες για επικείμενο αδιέξοδο στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα για ίδιον όφελος. Στο ίδιο πλαίσιο εντάσσει και τις αντιδράσεις για τον φόρο ακινήτων τον οποιο όπως επισημαίνει εμποδίζουν όχι για τους αγρότες και τη μικροιδιοκτησία αλλά για να γλυτώσουν τα πανάκριβα ακίνητα του Ψυχικού και της Φιλοθέης.
Ο διεθυντής του Βήματος δεν μένει εκεί αλλά καθιστά σαφές ότι ακόμα και αν η κυβέρνηση δεν πέσει για τον φόρο ακινήτων δεν μπορεί να αντέξει υπό αυτή τη σύνθεση για πολύ καιρό, ανοίγοντας τη συζήτηση για ανασχηματισμό, ακόμα και αλλαγή πρωθυπουργού...
Το μίγμα είναι εκρηκτικό και τα χειρότερα μπορούν να συμβούν. Είναι φανερό ότι η κυβέρνηση, αν δεν πέσει για τον ενιαίο φόρο επί
των ακινήτων δεν μπορεί να συνεχίσει για πολύ έτσι.
Οι ξένοι το μυρίζονται. Διαισθάνονται το ελληνικό πολιτικό πρόβλημα, ξέρουν ότι χωρίς επιτήρηση και έλεγχο η χώρα θα περιπέσει εκ νέου
στον φαύλο κύκλο των ελλειμμάτων και γι' αυτό παραμένουν καχύποπτοι.

sofokleousin

Δεν υπάρχουν σχόλια: