ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

31.10.13

Παράθυρο για ευνοϊκούς διακανονισμούς δανείων Με εταιρίες που έχουν αγοράσει καταναλωτικά δάνεια χωρίς εξασφαλίσεις

Παράθυρο για ευνοϊκούς διακανονισμούς δανείων
 Αν και εισπρακτικές εταιρίες και τράπεζες έχουν εξελιχθεί σε εφιάλτη για τους περισσότερους δανειολήπτες η ωρίμανση των συνθηκών και η εγγενής ανάγκη του χρηματοπιστωτικού συστήματος για βελτίωση των δεικτών, αύξηση της αποτελεσματικότητας και ζεστό χρήμα δημιουργεί τις συνθήκες για ευνοϊκές ρυθμίσεις οφειλών. Το έδαφος είναι ακόμα πιο πρόσφορο στα χαρτοφυλάκια καταναλωτικών ακάλυπτων (χωρίς εγγυήσεις) δανείων που έχουν αγοραστεί από άλλες τράπεζες.
Αυτό συμβαίνει γιατί όσες ελληνικές τράπεζες κατάφεραν να πουλήσουν δανειακά χαρτοφυλάκια χωρίς εξασφαλίσεις τα πούλησαν στο 20-30% της ονομαστικής τους αξίας, προσπαθώντας να αντλήσουν ρευστότητα και να απεμπλακούν από μη εξυπηρετούμενα δάνεια. Συνεπώς ο νέος κάτοχος του δανείου το έχει αγοράσει με discount 70-80% και αν καταφέρει να εισπράξει ακόμα και 5% περισσότερα απ όσα επένδυσε για να το αποκτήσει τότε έχει επιτύχει μια ιδιαίτερα ικανοποιητική απόδοση.
Τέτοια deals αν και φαίνονται υπεραισιόδοξα και μακρινά έχουν αρχίσει να συνάπτονται μεταξύ δανειοληπτών που έχουν ουσιαστική αδυναμία να αποπληρώσουν ακόμη και το αρχικό κεφάλαιο του δανείου και των εταιριών που έχουν αγοράσει τέτοιου είδους δάνεια.
Όπως επισημαίνουν τραπεζικές πηγές η εισπραξιμότητα δανείων χωρίς εξασφαλίσεις υπό τις σημερινές συνθήκες είναι μηδενική και συνεπώς η επίτευξη μιας συμφωνίας με σημαντικό discount για τον δανειολήπτη και την άντληση ρευστού για την τράπεζα είναι ένα win-win situation το οποίο μπορεί να ξεμπλοκάρει και τις δυο πλευρές και να οδηγήσει σε αποσυμπίεση.


sofokleousin

Δεν υπάρχουν σχόλια: