ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

30.10.13

Συνελήφθη ο εκδότης Μιχ. Ανδρουλιδάκης

Συνελήφθη ο εκδότης Μιχ. Ανδρουλιδάκης
Συνελήφθη σήμερα ο εκδότης και πρώην καναλάρχης Μιχάλης Ανδρουλιδάκης, ο οποίος έχει καταδικασθεί τελεσίκα σε 5ετή κάθειρξη - ποινή δεν είναι εξαγοράσιμη.
Ειχε καταθέσει αίτηση για μετατροπή της ποινής σε φυλάκιση, ώστε να είναι εξαγοράσιμη και να αποφύγει τον εγλεισμό σε φυλακή. Ομως το Τμήμα Αναστολών απέρριψε την αίτηση του.
Η απόφαση εκδόθηκε τη Δευτέρα και αμέσως κινήθηκε η διαδικασία σύλληψης του πρώην μεγαλοεκδότη.
Ο πρώην εκδότης των εφημερίδων "Επενδυτή", "Sportday", "Εξουσία" και ιδιοκτήτης του καναλιού Tempo, ο οποίος είχε εξαγοράσει τις εισηγμένες εταιρίες ΜΑ.ΚΛΩ και Κορφίλ, εμπλεκόμενος σε χρηματιστηριακά παιχνίδια, έχει καταδικασθεί για πολλές διαφορετικές υποθέσεις, αλλα κατόρθωνε να αποφύγει την έκτιση ποινών.
Η ποινή για την οποία συνελήφθη σήμερα, αφορά υπεξαίρεση και απάτη σε βάρος του πρώην στενού συνεργάτη του Β. Παύλοβιτς, ο οποίος ήταν οικονομικός διευθυντής των επιχειρήσεων του. Πέραν της 5ετούς κάθειρξης που του επέβαλε το δικαστήριο, η απόφαση υποχρώνει τον κ. Ανδρουλιδάκη να καταβάλει 2,4 εκτ. ευρώ στον  πρώην συνεργάτη του.

sofokleusin

Δεν υπάρχουν σχόλια: