ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.11.13

Ο Μπαλτάκος διόρισε και την γυναίκα του στη Βουλή!

mpaltakos_ok
Νέα “επεισόδια” για την δράση του πολυπράγμονα γενικού γραμματέα…
 
Νέα στοιχεία για την δράση του πολυπράγμονα γενικού γραμματέα της κυβέρνησης, Τάκη Μπαλτάκου, φέρνουν σήμερα στο φως τα Παραπολιτικά.
 
Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ ο κυβερνητικός αξιωματούχος, εκτός τον γιο του, διόρισε και την… σύζυγο του, χωρίς να κρατήσει τους τύπους, παρακούοντας τις εντολές του πρωθυπουργού που είχε ζητήσει να μην υπάρχουν διορισμοί συγγενών και φίλων.
 
Ο Μπαλτάκος διόρισε και την γυναίκα του με μισθό 1.700 ευρώ στη Βουλή!
Αναλυτικό ρεπορτάζ και παρασκήνιο για τα “έργα και τις ημέρες” του κ. Μπαλτάκου στα Παραπολιτικά, που κυκλοφορούν σήμερα
 
parapolitika

Δεν υπάρχουν σχόλια: