ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

30.10.13

Μιλάτε; Σας ακούμε: Οι υποκλοπές όπλο στη διελκυστίνδα της κρίσης


Μιλάτε; Σας ακούμε: Οι υποκλοπές όπλο στη διελκυστίνδα της κρίσης
 Μηνύματα προς πολλές κατευθύνσεις και αποδέκτες κρύβουν οι εξελίξεις των τελευταίων 24ώρων, τόσο στο μέτωπο της οικονομίας όσο και στο πολιτικό-διπλωματικό σκηνικό. Αν και δια γυμνού οφθαλμού οι κοριοί των ΗΠΑ και η διαμάχη για τη διαχείριση της κρίσης στην Ευρωζώνη και την Ελλάδα δεν συνδέονται, εν τούτοις μια πιο σχολαστική εξέταση των γεγονότων αποκαλύπτει έναν υπόκωφο πόλεμο συμφερόντων και πολιτικών Ουάσινγκτον και Βερολίνου.
Του Χρήστου Φράγκου
Η προσπάθεια αναδιάταξης των σφαιρών επιρροής στην Ευρώπη που είναι εμφανείς καθ όλη τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης έχει κατ επανάληψη οδηγήσει σε συγκρούσεις ΗΠΑ-Γερμανίας οι οποίες έγιναν αισθητές από "σεισμικές δονήσεις" με διαφορετικό επίκεντρο κάθε φορά.
Μετά την αποκάλυψη των αμερικανικών κοριών σε ολόκληρη την Ευρώπη, ακολουθεί η Ρωσία με τους κατασκόπους usb sticks, ενώ είχε προηγηθεί η υπόθεση Μέρντοχ στη Βρετανία με τις υποκλοπές συνομιλιών της βασιλικής οικογενείας.
Οι παρακολουθήσεις είναι γνωστές και δεν αποτέλεσαν είδηση για τους πολιτικούς και τους διπλωμάτες αλλά έγιναν εργαλείο επικοινωνιακού πρέσινγκ εκατέρωθεν. Τα μηνύματα που εστάλησαν μέσα από την επικοινωνιακή καταιγίδα πολλά. 
Οι ΗΠΑ αν και βγαίνουν λαβωμένες από τη διαμάχη, έχοντας χάσει την έξωθεν καλή μαρτυρία και με τους συμμάχους τους να ζητούν ανταλλάγματα διεμήνυσαν στους Γερμανούς ότι ξέρουν τις σκοπιμότητες και ενδεχομένως και τα "άπλυτα" της Άνγκελα Μέρκελ. Όλα αυτά ενώ η Μέρκελ ετοιμάζεται να ηγηθεί νέας κυβέρνησης συνασπισμού.
Ακόμα είναι βέβαια νωρίς, καθώς η υπόθεση αυτή θα χρησιμοποιηθεί ως μέσο πίεσης για αρκετό καιρό ακόμα και σε μεγάλη γκάμα ζητημάτων από όλες τ ις εμπλεκόμενες πλευρές.
Υποκλοπές... revisited
Το σκάνδαλο των υποκλοπών δεν έρχετια πρώτη φορά τώρα στη δημοσιότητα. Είναι το όπλο που χρησιμοποίησαν οι ΗΠΑ προκειμένου να ανακόψουν και να παγώσουν τα σχέδια πολιτικής κυριαρχίας του Κάμερον με τη συνεργασία εκδοτών όπως ο Μέρντοχ. Τότε η αποκάλυψη για τις παρακολουθήσεις μελών της βασιλικής οικογένειας από δημοσιογράφους οδήγησε σε λουκέτο την εφημερίδα News of the world και εμπόδισε την πώληση του BskyB από το Δημόσιο στον μεγιστάνα των Media.
Η "ουρά" της υπόθεσης έφτασε μέχρι το πρωθυπουργικό γραφείο και προκάλεσε την παραίτηση κορυφαίου συμβούλου του Κάμερον στη Βρετανία. Ο Μέρντοχ εκλήθη και από την αρμόδια επιτροπή του Κογκρέσου στις ΗΠΑ και από τη Βρετανική Βουλή για να δώσει εξηγήσεις. Κρίθηκε τότε σκόπιμο να παραιτηθεί από την ενεργό διοίκηση των εταιριών του.
Αν τώρα σε όλα αυτά προστεθούν οι καταγγελίες της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την παρακολούθηση του τηλεφώνου του Αλέξη Τσίπρα και οι διαβεβαιώσεις της ΕΥΠ ότι παρακολουθείτο, καθώς και οι δηλώσεις Πάγκαλου τότε το σταυρόλεξο αρχίζει να αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον...
 
 
 
sofokleousin

Δεν υπάρχουν σχόλια: