ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

31.10.13

ΠΡΟΣ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ ΚΚΕ: ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΔΟΣΙΛΟΓΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΒΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΟΙΡΟΣΤΑΣΙΟ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΝ ΔΗΘΕΝ "ΚΑΤΑΓΓΕΛΤΙΚΟ" ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ

Στα σκαλιά της Βουλής, πάνω από τον Άγνωστο Στρατιώτη, ας συνεδριάζουν οι βουλευτές!


και μην πείτε ότι δεν είναι πρέπον για τη χώρα, άλλα είναι τα άπρεπα!
Σύνταγμα 1865. Δ. Κωνσταντίνου, Φωτογραφικό Αρχείο Μ. Μπενάκη
Σύνταγμα 1865.
Δ. Κωνσταντίνου, Φωτογραφικό Αρχείο Μ. Μπενάκη
Κύριε Βουλευτά της συγκυβέρνησης εσείς πρέπει να καταλάβετε! Οι πολίτες καταλάβαμε μία χαρά. Προβληματίζεστε πώς θα μοιράσετε τις παράνομες, αντισυνταγματικές και άδικες αποφάσεις σας σε όλους ισομερώς για να παραδώσετε τη χώρα στους δανειστές από τους οποίους εσείς (πρώην και νυν) δανειστήκατε. Εσείς το λέτε «να σώσετε τη χώρα»! Από τι;  Από την κατάσταση που την έφερε η ανικανότητα σας να διαχειριστείτε σωστά την εμπιστοσύνη, το βιος και τους κόπους των συμπολιτών σας, να βρείτε τα κλεμμένα, να πιάσετε τη φοροδιαφυγή και τέλος να έχετε το θάρρος να πάρετε περισσότερα από εκείνους που μπορούν να δώσουν και που τόσα χρόνια δεν έδιναν και γι’ αυτό έχουν!
Δεν χρειάζεται πια να προβληματίζεστε παρά μόνο για τη συνείδηση σας, διότι, πιστέψτε με, υπάρχει και Θεός!
Στους αντιμνημονιακούς βουλευτές προτείνω, αφού δεν καταφέρνουν τίποτα μέσα στην Βουλή παρά μόνο να παρακολουθούν πώς γδύνουν και αποδυναμώνουν τη χώρα οι κυβερνητικοί, να βγουν απ’ απέξω. Στις συνεδριάσεις να κάθονται, όχι στα βελούδινα έδρανα του κόμματος τους, αλλά στα σκαλιά της Βουλής πάνω από τον Άγνωστο Στρατιώτη, τις επερωτήσεις τους πρώτα να τις διαβάζουν δημόσια από εκεί  κι ύστερα να τις καταθέτουν. Και τότε θα δούμε αν ο κόσμος θα είναι στην πλατεία μαζί τους, τότε θα δούμε ποιος ρίχνει χημικά στα μούτρα του κόσμου και ποιος ευθύνεται για τόσο πόνο, θλίψη, αρρώστιες, αυτοκτονίες, πείνα και αδικία!
Ναι υπάρχει τρόπος να τελειώνει ο εφιάλτης χωρίς λεφτά!
Ελεημοσύνη δεν χρειαζόμαστε!
Η ανάπτυξη δεν γίνεται με χρηματοδότηση αλλά με εργασία. Η εργασία πάλι χρειάζεται δικαιοσύνη, νόμους που εφαρμόζονται και η δικαιοσύνη ελευθερία!
Στη ζωή μου μέχρι τώρα εργάστηκα και έζησα καλά με όσα είχα. Έκανα το κουμάντο μου σύμφωνα με τους νόμους, περισσότερα δεν χρειαζόμουν, μπογιόκο δεν έκανα διότι πάντα πίστευα ότι κι άλλοι πρέπει να εργασθούν. Ότι κληρονόμησα ήταν ότι περιέσωσαν οι παππούδες και οι γονείς μου που εργάσθηκαν, πολέμησαν, στερήθηκαν και μας παρέδωσαν μαζί και την υποχρέωση να κάνουμε το ίδιο!
Από την εργασία μου, που τώρα μου στερούν αφού πρώτα διέλυσαν τον κλάδο και το εκπαιδευτικό σύστημα της άρτιας κατάρτισης του, συντηρούσα το κτήμα χωρίς καμία επιδότηση. Για χρόνια μάζεψα τόνους σκουπίδια που άφηναν οι περαστικοί, διότι δεν το έκλεισα και τήρησα το νόμους! Έτρεχα τα καλοκαίρια σαν τρελός μην τύχη κι ανάψουν φωτιά και που να βρεθεί πυροσβεστική. Γνωρίζω κάθε πέτρα, κάθε δέντρο και φυτό, τις χελώνες, τις δενδρογαλιές, τις κουκουβάγιες…
Το κτήμα αυτό δεν το υπερασπίζομαι μόνο εγώ αλλά κι όλοι οι πρόγονοι μου από τον άλλο κόσμο!
Αυτό είναι μόνο ένα μικρό παράδειγμα, όλη η Ελλάδα είναι φτιαγμένη από τέτοια παραδείγματα, με αυτό τον τρόπο έχει υπόσταση σήμερα η Ελλάδα!
Και να είχα, ούτε μισό ευρώ δεν δίνω διότι το κομμάτι της χώρας που μου αναλογεί, το προστάτεψα και το διαχειρίστηκα τίμια και νόμιμα και θα το παραδώσω στα παιδιά μου. Τέλος!
Αντίθετα οι διαχειριστές του κράτους μας χρωστούν… πολλά!
Εύκολο δεν είναι να είσαι Έλληνας.
Έξω από τη Βουλή, στα σκαλοπάτια πάνω από τον Άγνωστο Στρατιώτη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: