ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

31.10.13

Καταδίκη της Ελλάδας για παραβίαση του τεκμηρίου αθωότητας

Στις 7 Νοεμβρίου εκδικάζεται σε δημόσια ακρόαση στην Ολομέλεια του Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων η προσφυγή που έχουν υποβάλει κατά της Ελλάδος ο Γρηγόρης Βαλιανάτος και οκτώ ακόμη Έλληνες υπήκοοι, με την οποία ζητείται να επεκταθεί ο νόμος που αναγνωρίζει τη «συμβίωση» μεταξύ ανύπαντρων ετερόφυλων ζευγαριών και στα ομόφυλα ζευγάρια που ζουν στην Ελλάδα.
Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (πηγή: wikipedia)  
Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (πηγή: wikipedia) Οι προσφεύγοντες υποστηρίζουν ότι με το νόμο αυτό παραβιάζονται οι διατάξεις της Σύμβασης Προστασίας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων που απαγορεύουν τις διακρίσεις και το δικαίωμα στην ιδιωτική και οικογενειακή ζωή.
Εν τω μεταξύ, ένοχη για παραβίαση του τεκμηρίου αθωότητας κρίθηκε από το Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων η Ελλάδα στην υπόθεση του Γεωργιανού Ρουσλάν Μοσινιάν, στον οποίο και θα πρέπει να καταβάλει 10.000 ευρώ για ηθική και υλική βλάβη.
Ο 27χρονος Γεωργιανός που ζει στη Θεσσαλονίκη, συνελήφθη το Νοέμβριο του 2006 με την υποψία της διακίνησης ναρκωτικών και καταδικάσθηκε σε ποινή φυλάκισης έξι ετών και πέντε μηνών. Το Νοέμβριο του 2008 το Εφετείο, στο οποίο είχε καταφύγει, τον αθώωσε και ο Ρ. Μοσινιάν προσέφυγε στα ελληνικά ποινικά δικαστήρια, ζητώντας αποζημίωση για την παράνομη φυλάκισή του. Το αίτημα περί αποζημίωσης απορρίφθηκε και προσέφυγε στο Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων το οποίο, με τη σημερινή του απόφαση, τον δικαίωσε.


enet

Δεν υπάρχουν σχόλια: