ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.11.13

Τι είπε ο Πρετεντέρης για το διπλό φονικό. Μαθήματα δημοσιογραφίας

δημοσιογραφίας

Αν δεν επρόκειτο για τη δολοφονία δύο νέων παιδιών θα ήταν αστεία η κατάντια του Πρετεντέρη και της Τρέμη στο MEGA. Μέσα σε πέντε λεπτά αποφάσισαν ότι είναι: 
1-Τρομοκρατία 
2-Αριστερή Τρομοκρατία 
3-»To άλλο άκρο» 
4-Από ομάδα Τρομοκρατική πολύ υψηλής ποιόητητας, με βαρύ οπλισμό, με αποθήκη που κρυβόταν η μηχανή, με ομάδα υποστήριξης. 
5-Είχαν πιστόλι. Έγινε εξ” επαφής. Ή από μακριά. Ή από καραμπίνα. Ή με υποπολυβόλο. Ή με scorpion το οποίο χρησιμοποιούν οι ακροαριστεροί. Ή ούζι. (Ή ότι να “ναι). 
Μεγάλες στιγμές-1: ο Πρετεντέρης θυμήθηκε τις μέρες που κάλυπτε τις συγκρούσεις του IRA και των Προτεσταντών (κάλυπτε από την τηλεόραση στο σπίτι του, αλλά λέμε τώρα). Βρίσκει στη σημερινή δολοφονία ομοιότητα. #drugsorsomething Μεγάλες στιγμές-
2: η Τρέμη θυμήθηκε τον Μαζιώτη. Και αποφάσισε ότι αυτός μάλλον είναι σίγουρα ο δολοφόνος. 
Τέλος, ο Πρετεντέρης είπε ότι εύχεται όλα τα πιο πάνω να είναι λάθος!

Δεν υπάρχουν σχόλια: