ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

30.10.13

Καπερνάρος: Το ΠΑΣΟΚ να λέγεται… ΛΑΜΟΓΙΟΚ



Κόντρα  έχει ξεσπάσει μεταξύ του ΠΑΣΟΚ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων με αφορμή και τις πρόσφατες δηλώσεις του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου ότι το ΠΑΣΟΚ είναι εγκληματική οργάνωση….

Τελευταίο επεισόδιο αντιπαραθέσης των δύο πλευρών ήταν οι βαρύτατες καταγγελίες που αντάλλαξαν στη Βουλή ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Πάρις Κουκουλόπουλος και ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Βασίλης Καπερνάρος.
«Πολλοί λένε ότι ο κ. Καμμένος ανήκει στο είδος των πολιτικών που εκτελεί συμβόλαια. Δεν το γνωρίζω. Όμως γνωρίζω ότι εκτελεί ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο, την επιστροφή σε ένα νόμισμα, στο ελληνικό δολάριο, κοινώς στη δραχμή» είπε ο κ. Κουκουλόπουλος.

Στο τέλος της παρέμβασης του ο κ. Καπερνάρος κάλεσε το ΠΑΣΟΚ να αλλάξει όνομα και «αντί για ΠΑΣΟΚ να λέγεται ΛΑΜΟΓΙΟΚ».

ΣΧΕΤΙΚΟ: ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝ ΟΣ:Αυτός είναι ο απατεώνας Κουκου λόπουλ ος που γνώριζε την πτώχευση της Χώρας, την ανάγγειλε απο την τηλεόραση....

Δεν υπάρχουν σχόλια: