ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.12.13

ΤΟ ΝΕΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΔΙΚΟΥΣ ΑΞΟΝΕΣ



Πακτωλός σκανδαλωδώς χαριστικών δις υπέρ των διαχρονικά ευνοημένων νταβατζήδων εμπεριέχουν οι νέες προκλητικές συμβάσεις με τις οποίες..."επανεκκινούν" τα πολυδιαφημισμένα έργα των οδικών αξόνων (τα ίδια που...λιβανίζονται από τον προηγούμενο Μάρτιο και που υποτίθεται ότι θα βοηθήσουν στην ανάκαμψη της οικονομίας, όταν στην πραγματικότητα το μόνο που κάνουν είναι να ζημιώνουν ανυπολόγιστα τον κρατικό κορβανά). Η κυβερνητική συμμορία το...έκανε και πάλι το "θαύμα" της, χαρίζοντας ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ στα σεσημασμένα καρκινώματα των κατασκευαστικών και των ΜΜΕ, επιχειρώντας έτσι να διαιωνίσουν όλοι μαζί -ως η γνωστή διαχρονική συμμορία της διαπλοκής, που από την τελευταία τριετία έχει "πακεταριστεί" υπό την ιδιότητα της μνημονιακής τσογλαναρίας- το καταστροφικό αλισβερίσι, βασική αιτία της αέναης πτωχευτικής κατάντιας. 

Δείτε τη σχετική ομιλία του προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Πάνου Καμμένου, στη Βουλή:
 
 Δείτε τη σχετική ενδιαφέρουσα συζήτηση στην εκπομπή του γ.γ. του Χριστιανοδημοκρατικού Κινήματος και ανεξάρτητου βουλευτή Ν.Νικολόπουλου στο κανάλι Έψιλον:
 
 
ΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΑΝ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΠΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ (άλλωστε, όπως είπαμε, εν πολλοίς αυτά είναι που οδήγησαν τη χώρα στη σημερινή πτώχευση),
Η ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥΣ  Σ*Η*Μ*Ε*Ρ*Α ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΕΘΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΗ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ
ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ
ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!

Με ό,τι αυτό συνεπάγεται
για την ανάγκη και τους τρόπους τιμώρησης
των εμπλεκομένων.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: