ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.12.13

Ετοιμάζουν χειροπέδες για Κασιδιάρη


 Ερχονται νέες διώξεις και εντάλματα για βουλευτές της Χρυσής Αυγής

Πρόσθετες κατηγορίες αναμένεται ότι θα διατυπωθούν από ανακριτές και εισαγγελείς σε βάρος προφυλακισμένων και άλλων ήδη διωκόμενων ηγετικών στελεχών και βουλευτών της Χρυσής Αυγής, για τους οποίους ενδέχεται μάλιστα να εκδοθούν εντάλματα σύλληψης τις επόμενες μέρες. Η δικαστική έρευνα για τη δράση και τον πραγματικό χαρακτήρα της οργάνωσης παίνει νέα τροπή, καθώς η ογκωδέστατη δικογραφία συπληρώνεται με πληθώρα αποκαλυπτικών στοιχείων που πρέκυψαν από τον έλεγχο ηλεκτρονικών υπολογιστών και από κατ’ οίκον έρευνες. Αναπόφευκτες θα είναι οι "παρενέργειες" σε πολιτικό επίπεδο, καθώς οι διώξεις θα προκαλέσουν νέο κύκλο αντπαραθέσεων, οξύνοντας το πολιτικό κλίμα.
Το υλικό που συγκεντρώθηκε με την ανάκτηση διαγραφέντων στοιχείων από ηλεκτρονικούς υπολογιστές, επιβεβαιώνει και ενισχύει τα όσα ήταν μέχρι τώρα γνωστά για την παραστρατιωτική δομή της Χρυσής Αυγής και τη δράση της  ως εγκληματική οργάνωση. Βίντεο, φωτογραφίες και κείμενα αποτελούν πειστήρια συμμετοχής ηγετικών στελεχών και βουλευτών της σε πράξεις οργανωμένης βίας και σε συγκρότηση-εκπαίδευση ταγμάτων εφόδου.
Ακόμη πιό πλούσιο είναι το υλικό που αποδεικνύει πέραν πάσης αμφιβολίας την προσήλωση των ηγετών της Χρυσής Αυγής στη ναζιστική "ιδεολογία", στο ρατσισμό και στην προσπάθεια επιβολής με οργανωμένη βία, κόντρα στις συνταγματικές διατάξεις και στους νόμους.
Τα στοιχεία είναι επαρκή για να στοιχειοθετηθούν νέες κατηγορίες όχι μόνον σε βάρος του Νίκου Μιχαλολιάκου και άλλων προφυλακισμένων χρυσαυγιτών, αλλά και κατά βουλευτών - όπως ο Ηλίας Κασιδιάρης - οι οποίοι κρίθηκαν μη προφυλακιστέοι στο πρώτο στάδιο δικαστικής διερεύνησης της υπόθεσης.
Οι ειδικές ανακρίτριες που μελετούν την πληθώρα των νέων στοιχείων, θα οδηγηθούν πιθανότατα σε νέο κύκλο ποινικών διώξεων. Εντάλματα αναμένεται ότι θα εκδοθούν τις επόμενες εβδομάδες τουλάχιστον για δύο βουλευτές - συμπεριλαμβανομένου του Ηλία Κασιδιάρη - και άλλα τρία ηγετικά στελέχη της οργάνωσης.


sofokleousin

Δεν υπάρχουν σχόλια: